Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Örültök, hogy Vastag Csaba...

Örültök, hogy Vastag Csaba nyerte meg az X-Faktort?

Figyelt kérdés
Na? Én személy szerint őt is bírtam és a Nicolast is. Ti hogy vagytok vele?
2010. dec. 19. 22:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán nem örülök!!! :(
2010. dec. 19. 23:16
 12/48 anonim ***** válasza:
68%
nem orulok , olyannyira nem, hogy mindjart sírok :SSSSSSS
2010. dec. 19. 23:30
 13/48 anonim ***** válasza:
62%
NAGYOOOOON!!!!! Első perctől imádtam!!! CSABI A LEGJOOOOOBBBB!!!!
2010. dec. 19. 23:45
 14/48 anonim ***** válasza:
63%

nekem nyolc volt. pont erre számítottam. ez a színvonal. az a srác egy teljesen tehetségtelen stílustalan kommersz tucat arc és pont ezért lett a nyerő. nincs semmi eredeti stílusa, csak sodródik az árral és énektudása nulla. következő celeb-jelölt.

Takács Nikolas tehetséges zenész, szerintem nincs is neki szüksége erre az Xfaktorra, boldogulni fog ő mert zenélésre született.

de most a döntőben a 2. dalt milyen nyomorékul "adta elő" ez a Csaba gyerek hát azon behaltam xDD k*rvagáz volt. szerintem már az szégyen hogy egy ilyen egy színpadra állhat egy olyan profi művésszel mint Nikolas.

2010. dec. 20. 00:00
 15/48 anonim ***** válasza:
52%

Én nagyon örülök =)

Életembe először szavaztam párat(pedig elhatároztam sose fogok a tv-seknek)na de Csabi,egyszerüen hihetetlen jónak találom, és imádnivalónak a karakterét. Akkorát sikitottam mikor kimondták a nevét =)Amúgy Nicolasnak is gyönyörü hangja van,100% hogy befognak futni mindketten.

2010. dec. 20. 00:17
 16/48 anonim ***** válasza:
40%

Nem:(

Nyert a cukiság,a mesterkéltség ,a hang és a kedvesség helyett.

Az rtl szerintem nem merte bevállalni Nikolas győzelmét,és ebben az egyben igaza van Eva Urbinnak:ez Magyarország!(pedig hát mindenki tudja,hogy a csajszi nem egy lángelme)

2010. dec. 20. 04:29
 17/48 anonim ***** válasza:
Igen nagyon örülök!! Nekem pont a Nikolas volt sunyi...
2010. dec. 20. 06:34
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
nagyon örülök:D
2010. dec. 20. 06:57
 19/48 anonim ***** válasza:
61%

Engem idegesít, hogy a botfülű nézőközönség dönt szimpátia alapján. Süket, aki nem hallja, hogy Nikolas jobb volt, míg Csabinak alig volt olyan dala, amiben nem volt hamis...

Ennyit az itteni színvonalról. Ennál már csak az lett volna jobb, ha Norbi nyer.

2010. dec. 20. 08:59
 20/48 anonim ***** válasza:
52%

Én örülök!

Sajnos nem tudtam eldönteni a végéig sem,hogy szeretem-e Nilkolas hangját!Olyan megosztó volt a hangja!Kellemes is meg nem is!Amikor becsuktam a szeme akkor jó volt,hallgatható!De Csaba egyértelműen jó volt!Igazából Nálam Ő nyerte a döntőt!

2010. dec. 20. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!