Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak szerintem rossz énekes/el...

Csak szerintem rossz énekes/előadó Szíj Melinda?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 23:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az előbbi 20:11-es vagyok!

Teljesen igazat adok neked, nagyon tárgyilagos, intelligens módon fogalmaztál és amit leírtál az nagyon is fedi a valóságot. Igy van, nem támadjuk a személyét, az emberi értékeit nem vitatjuk, sőt elismerjük! De, ha Ő nyerné meg a Megasztárt nagy csalódás lenne számomra az egész. Valamelyik fórumon, vagy itt egy másik kérdésben már olyan is elhangzott, hogy viselkedése igencsak tudatos és mesterkélt, így keltve szimpátiát a nézőkben. Ezt megítélni nem tudom, hogy valóban így van, de az látható, hogy Fridi eléggé favorizálja. A Bochkor megjegyzése meg igazán találó.

2010. nov. 21. 23:46
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, aranyos vagy!

Felpontoztalak!:)

2010. nov. 22. 16:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Arra talán még senki sem gondolt h csak azért ilyen önbizalom hiányos, mert mindeni leszólta már a legelejétől kezdve. Szegény mást se hall csak h milyen szerencsétlen stb, és ez az amiért nem tud örülni annak h továbbjutott. Mert csak az jár a fejében h mások csak szidják őt, meg felháborodnak abban a pillanatban amikor meghallják h ő jutott tovább. És nem tud jóképett vágni hozzá mert olyan neki mintha abban a pillanatban mondaná mindenki a képébe, h milyen kis szerencsétlen meg stb. És most hála istennek Mester Tamás is beszólt rendesen h legközelebb már énekelni se tudjon rendesen. És itt látszik meg h ő nem a tehetség alapján dönt hanem h ki szimpi neki. nem véletlen h Reninek is beszól állandóan, pedig kiválóan teljesít mindig, csak sztem őt se bírja. Állandóan lerombolják az önbizalmát, h már a padlón legyen teljesen.Mindenhol próbálják támadni h nyugta se legyen. Giorgiot is kiszavazták, pedig ezerszer jobb, mint Kállay Saunders András.

Csak őt azért ajnározzák, mert neki állt vetkőzgetni. Az is nagyon érdekes h Renit a beszéd stílusa miatt nagyképűnek tartják, de persze az Andrásé senkit se zavar.

Itt látszik meg h mindenki csak a helyes pasikra szavaz, közben már nem is számít semmit sem az énektudás.

Bármiben lefogadom h az x-faktort, és a megasztárt is pasi nyeri meg.

2010. nov. 27. 22:50
 14/16 A kérdező kommentje:
De a Melindának nem is jó a hangja! Tegnap is tök hamis volt.
2010. nov. 27. 23:00
 15/16 anonim ***** válasza:

A fenti 55%-nak!

De látod, mindegyik megás versenyző ugyanúgy nyilatkozik róla, hogy a kamaráknak megjátssza magát, mert a házban teljesen határozottan viselkedik. Ott van önbizalma, a színpadon nincs? Az ilyet nem lámpaláznak hívják. A zsűri olykor "kegyetlen" tud lenni, és senkinek sem esik jól a lehúzó kritika, igen Reninek sem, de mégsem mondott olyat, hogy legközelebb a hátát mutatja a közönségnek! Nem csak Mester nyelve éles, ez a Fridiről is elmondható, vágta Ő már oda XY-nak, hogy nem szeretné a döntőben látni, és ha csak rajta múlott volna eddig, idáig sem jutott volna el az illető! Akkor senki sem vette védelmébe XY-t, hogy szegény, ilyen lesújtó kritikát kapott. Miért teszünk kivételt Szíj M-val? És Fridi? Melindánál meg minden hibát elnéz, sőt megmagyarázza, hogy biztos ezért, meg ezért lehetett. Most meg mindenki Mester torkának megy, hogy milyen inkorrektül bánt el M-val.

De, ami itt a legfontosabb, és amit a kedves kérdező is felvetett, hogy Melinda nem egy kiemelkedő tehetség, tucat hangja van, érthetetlen, hogy miért van körülötte ilyen felhajtás. Ne szánalomból juttassuk tovább, hanem képessége alapján. Abból pedig sajnos hiján van szegény.

Egyébként Giorgiot sajnálom, kellemes hangja van, mint ahogy a Fivérek zenéjét is kedveltem. (Ja és ott egyikük pánik betegséggel küzdött, de nem használta fel, hogy előnyhöz jusson ezáltal!)

Legalábbis én így látom az egészet. Csendben megjegyzem az X faktorban már hetekkel ezelőtt mindenkit győztesnek tudtam volna kikiáltani, valahogy ott úgy tűnik jobb a felhozatal.

2010. nov. 28. 01:37
 16/16 anonim ***** válasza:

55% voltam

az a baj h már senki se azért szavaz mert jó a hangja hanem mert jól néz ki, ezért van az h mindkettő műsorban férfi fogja megnyerni

2010. nov. 30. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!