Csak szerintem rossz film az Avatar?
Osztom a véleményed: a végletekig sablonos történet, már az első tíz percben tudod, mi lesz a vége, és nem csalódsz...
Azért én nem írnám le az Avatart: azért készült, hogy a lehető legtöbb embert szórakoztassa, és ezt sikerült is elérniük. Az Avatarban az emberiség rohamosan csökkenő IQ-szintje köszön vissza. :P
Cameron valamiféle nagyzási hóbortban szenved: mindig csak több és több pénzt akar, egyre csak nagyobb és nagyobb szabású filmeket készít, emellett a történet elsikkad. Így volt ez a Terminátor folytatásainál meg a Titanicnál is, csak hogy a leghíresebbeket említsem. Mindegyik közös tulajdonsága a grandiozitás, viszont mondanivalóban nem igazán erősek...
Nekem inkább csak az új világ tetszett benne, tehát a látvány. Szívesen járnék én is olyan helyen. De itt meg is rekedt a film :D A története pocsék, ez van. Pedig jobbat is ki lehetett volna hozni belőle.. :)
A rengetek dícséret és a felkapottsága alapján sokkal jobbra számítottam.. Sajnálom, hogy ma már nem csinálnak jó filmeket :(
Első reakcióm: Ez bariomira tetszik! -> de nekem is csak a látvány jött be. A story végét már az elején tudtad mi lesz.
Szerintem nem rossz film, egynek elmegy.
Ja és mi a szép. :D Lesz belőle kettő is XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!