Csak szerintem rossz film az Avatar?
Figyelt kérdés
Ennél sablonosabb történetet direkt sem lehet írni, a párbeszédek is olyan szinten rosszak, hogy akármelyik ember képes lenne legalább ilyenre. Az egyetlen pozitív dolog a látvány, de ehhez pedig csak pénz kellett, nem tehetség. James Cameron mit csinált ennyi ideig ?2010. febr. 5. 20:35
12/25 anonim válasza:
Engem egy másik világba röpített,jó a látvány és van mondanivalója amit sokan észre sem vesznek.
Szar lehet neked ,szerintem nagyon jó film.
13/25 anonim válasza:
egyáltalán nem rossz az Avatar... sztem azok a filmek közül amiket eddig láttam az egyik legjobb.... érdemes megnézni mindenkinek
14/25 anonim válasza:
Én nem láttam a filmet, de ez a saját döntésem volt! Igazából nem nagyon jönnek be az ilyen típusú filmek! A film zenéjét hallottam és most nem kell lecseszni, de mikor megláttam benne ezeket a kis szörnyecskéket, akik gondolom a történet főszereplői na akkor meg már végképp azt mondtam, h na ne! Biztos nem fogom pazarolni az időmet arra, h ezt megnézem! És szerintem a James Cameronnak meg valami nagyzási mániája lehet, h mindig több és több pénz kell bár a türelmét irigylem, mert ha jól olvastam 10 évet várt arra, h a technikai feltételek adottak legyenek és az azért nem semmi!
16/25 A kérdező kommentje:
És mi az a hatalmas mondanivaló? Mert lehet neked ez a film mond valami újat, én ezzel a történettel már vagy 100szor találkoztam, csak más "köntösben" .
2010. febr. 7. 22:48
17/25 anonim válasza:
ezek szerint aki azt mondja hogy rossz, s***, az tud jobbat csinálni??? mert ha tud akkor szóljon már nekem, mert szívesen megnézném az alkotását.
18/25 anonim válasza:
Mi a mondanovaló?Nézz Híradót és rájössz.
19/25 A kérdező kommentje:
Ez a "tud jobbat csinálni" duma akkora gyökérség.. Trabant egy sz.r autó, te mégse tudsz csinálni, idiota. ráadásul az valamikor még jó is volt. Egyébként igen, innen sokan ingyen a szabadidejükben is jobb forgatókönyvet írnának egy filmnek. Nézd meg ezt a képet : [link]
Ez a belemagyarázott mondanivaló hülyeség, ilyet bármibe bele lehet magyarázni, csak hogy okosabbnak érezd magad. ezer filmnek van értelmesebb mondanivalója, ezt, hogy a gonosz pénzéhes kizsákmányoló X el akarja pusztítani pénzért a fú de jó, természettel harmóniában élő Y-t, már elég sokszor láttuk
2010. febr. 14. 00:46
20/25 anonim válasza:
nagy gyökér vagy te kérdező, mehetnél a levesbe főnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!