Csak szerintem rossz énekes/előadó Szíj Melinda?
00:07 = Ez tetszett!
A hangját nem vitatom, de pár koreográfus túlórázhatna, hogy végre Melinda női mivoltában tudja használni a színpadot! Annyira idegesít, amikor bejön lehajtott fejjel, merev lábbakkal, sovány alkata ellenére (bocsi,de) olyan tenyeres-talpas a járása. Pedig a sminkes, a stylist kitesz magáért. Egyébként nem tartom olyan kimagaslóan rendkivülinek, mint amennyire kikiáltották. Az meg, hogy a Fridi favorizálja nagyon befolyásolja a nézőket, Melinda csak örülhet, mert így a saját malmára hajtja a vízet, persze Ő még rátesz egy lapáttal a visszafogott viselkedésével, ami, valljuk be eddig is szép számú szavazatot hozott.
szerintem is,meglátom,és rosszul vagyok,nekem nem ilyen egy megasztár...
Megasztár Caramel
Azért legyünk már egy kicsit őszinték! Aki nézi a műsort, az tudja, hogy pl. Kökény Attila sem egy táncos lábú. Presser Gábor a mai napig nem tanult meg táncolni, ő megérti azokat, akiknek ez nem megy. Ahogy Melindának sem. Attól, hogy nem tud valaki pörögni a színpadon, lehet jó énekes. Celine Dion sem egy Shakira, Tina Turner mozgású világsztár. Ne az alapján döntsük el valaki énektudását, hogy mennyire tud ritmusra mozogni.
Ha a hazai nagy generációra gondolunk, itt sem lehet a Koncz Zsuzsát és a Kovács Katit ez alapján jobbnak/rosszabbnak tartani.
Teljesen egyetértek a kérdezővel!
Látszik rajta, hogy egy jó ember, aki a légynek se tudna ártani, de az énekhangja semmi különös! Pont ezért én se értem, miért kapták fel annyira!
Szerintem a nyugdíjasok meg a 40 felettiek szavaznak rá, vagy azok az emberek, akik magukat látják benne. És itt most senkit nem akarok bántani! Jó értelemben egyszerű, háziasszony, anyuka, dolgozó nő, úgy, mint sokan mások a korosztályában, és talán ezek az emberek azt gondolják, hogy ha ő sikeres, ők miért ne lehetnének azok!
De azért ne hasonlítsuk már Susan Boyle-hoz meg Barbra Streisand-hoz! Nagyon távol áll tőlük énekhangban!
Tipeg-topog a színpadon, mint egy szerencsétlen pingvin, mikor pedig szólítják mint tuti továbbjutót, olyan, mintha fel se fogná! Nem hallja a saját nevét? Aztán meg elindul azzal a merev mozgásával!
De amiatt nem is ítélem el, hogy nem jól mozog, hiszen ez nem egy táncverseny, de furcsa, ahogy agyonajnározzák, hogy micsoda őstehetség!
És igen, a New York, Nem York-ot sem énekelte jól, mindig rosszkor lépett be, ritmikai zavarok voltak!
Igaza van Bochkor Gábornak: úgy énekel, ahogy kinéz!
Nem akarom őt bántani, de nincs helye a Megák között, számomra ő egy antisztár! Azért nagyon-nagyon furcsa lenne, ha ő nyerné meg a Megasztárt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!