Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen a történetem? Aki...

Milyen a történetem? Aki akarja megnézheti hát szerintem nagyon rossz! Na mind1

Figyelt kérdés

Hol volt, hol nem, vagy nem de ha volt, akkor hetedhét országon is túl volt, még az Óperenciás-tengertőlés az Üvekhegyektől is sokatt kellett gyalogolni, ott ahol a kidölt-bedölt kemencének egyetlen oldala sem volt, mégis megslt benne hetvenhét tepsi pogácsa! Aki pedig azt a hetvenhét tepsi pogácsát belőle kivette, volt rajta egy rinci ráncos szoknya, s annak mindegyik ráncán telis tele volt bolhával. Amikor azok engem észrevettek, mind elugrottak, kívéve azt amelyik nekem ezt a mesét elmesélte.

Ez a mesepedig így kezdődik:

Egy meszi kontinensen valahol az gyenlítő kőrnyéken élt két elválaszthatatlan barát.Az egyikők Ödön a zebra a másik Gyűmi a teve.Ödön és Gyümi magukra veték a világott.Egyszermikor át úszták a Csendes-óceánt egy óra alatt ,egy kis partra értek ahol össze futottak egy Óriási Kaméleonnal. A kétbarát megilyedt a hatalmas hűlőtől.A kaméleon ezt mondta nekik:

-Van 99 kivánságotok. Használjátok fel bátran.

A barátok azt mondta neki :

-Nekünk nem kell más csak 2 db pogácsa.

A hatalmas kaméleonn elkezdet űvőltőzni a kéz baráttal.

-Én nem ilyen kivánságokat teljesítek én nem holmi tündér vagyok.én ezt a hülye kivánságot nem teljesítem !!!

-de nekünk nem kell más csak 2 db pogácsa !!

A nagy hűlő és a két barát Ödön és gyümi legaláb fél óráig veszekedtek ezen a dolgon.

A kaméleon megmakacsolta magát és evvel a mondattal otthagyta őket.

-Kívánhatatok volna sok pénz mint minden normális állat,sikert, Nőtt és mindent.kérhetetek volna deti nem áááá ti olyan hülyék vagytokk ááá!!!

A két barát tovább indult és végig uszták az egész Indiai-óceánt és eljutottak Kanadába. Itt olyan forróság volt hogy itse időztek sokat! Így átmentek a Prérire.oTT találkoztak egy csomó furcsa állattal. Meg is pillantottak egy villás szarvú antilopot aki egy mokus odúba él. Csak csodálkoztak!! gondoltak bekopognak be is kopogtak be mentek mert nyítva volt az ajtó. Amikor bementek gyümi felkiálltott: ÁÁÁÁÚÚ beleültem valami szúrosba.ó hát az én vagyokk mondta az antilop.Helló az én nevem Banán.Banán nagyon furcsán viselkedet állandóan énekelt valam olyat hogy Párápápápá I love in it!! és ez úgy idegesítete őket ezért elmentek.elmentek az odúból!! Váratlanul egy sereg bagoly kerültek szembe.ők meg azt éneketlék hogy

-csillag , csillag ragyog rám !

na ebből is elegül volt. Így tovább mentek 2 lépést és már is elértek a északi sarkra.Anyira otthon érezték magukat hogy ott maradtak. Gondolták van hol aludniuk volt böven citromuk szovall éhen nem halltak és jó meleg volt.Gyűmi találkozot egy csikos farkú majommal és egyből meg babonázta szépségével hogy el vete feleségül akinek a neve Butha volt.Butha és viszonozta az érzelmeit csak egy baj volt hogy piroska egy koribli ( butha apja) nem hagyta hogy egy teve legyen a férje!! Ödönnekk volt egy öttlete hogy szőkjenek meg Így elszöketek Ödön javaslata szerint .

Egy májusi napon Ödön egy olyan levelet kap hogy a legkjobb barátja és felesége meghalt a gyilkos termeszek!!!

Ödön elment a nagy keresztapához aki egy fehér mokus volt és a préri kutyák élén állt.Ödön a Nagy keresztapának elmesélte a történetet. Ödön síránkozva mondta:

-Az én hibámm hogy az lb meghatlt mega felesége .Mert én mondtam neki ezt az ötletet hogy menjen el.

A keresztapa ezt mondta neki:

-persze hogy ate hibád ez van ha az állat ilyet mond az lb-jéneka haverja szívja meg !!! na mind1 nem tehetünk mást!!!!

csak egy dolgot tehetünk letámadjuk őket!! kiadoma parancsot és amikor ez kimondta a termeszek már ott áltak a kis tankukkal ott álltak az üreg ellőtt . és mindenkitt meg dobáltak zuzmoval a kegyetlen zuzmo támadás nem élte túl senk .mikor elenőrizték hogy meghalt mindenki A termeszkirálynő igy szól:

Na végre az összes állatot meg őltünk most jőhetnek az embetek!!!

Vigyázz mert a következő te leszel!!!!

VVVÉÉÉÉGGGEEEE

2010. aug. 26. 13:02
 1/6 anonim ***** válasza:
hi-hi :) kis módosítgatás, bovitgetes, es akar ki is adathatod! Benned egy művész veszett el!! :)) Csak keresd elő a helyesírási szótárt előbb...
2010. aug. 26. 13:15
 2/6 A kérdező kommentje:
köszike!! szépen hát nem megy nekem a helyesírás bocsika!!!
2010. aug. 26. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne próbálj népmeséket írni. Inkább rendes történeteket. A népmeséket a nép írja.
2010. aug. 27. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Igazad van, ez rettenetes.
2010. aug. 27. 15:01
 5/6 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek!!!
2010. aug. 28. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Legalább a helyesírás ellenőrzőt végig futtathattad volna rajta. Alig bírtam elolvasni. Egyébként nem jó. Írj mesét, de ne utánozd a népmeséket!
2010. szept. 2. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!