Hős lett a kishíján öngyilkosságba szekált meleg 14 éves? (videó) I myself am gay and I'm a young person.
Most már igazán állítsd le magad. Nem tudom ,te honnan jöttél,de tiszteld már más véleményét és életét. Hogy jössz te mégis ahhoz hogy elítélj és betegnek ítélj olyan embereket ,akik máshogy élnek mint te,vagy másban hisznek ,mint amiben te? Gondolkozz el magadon. Nem az a lényeg hogy kinek mi a szexualitása,hanem a szerelem,ami gyönyörű dolog ,mindegy hogy milyen neműek között zajlik. Senkit nem vethetsz meg azért,mert keresi a szerelmet és a boldogságot.
Súlyos lelki problémáid lehetnek,hogy így gondolkodsz és ezért tart ott a világ ahol tart. A sok kis tini,akiknek még semmi fogalmuk sincs róla ,mi az a szexualitás,de ha homoszexuálisok kerülnek szóba,akkor egyből szitkozódnak és rosszul vannak. Elég szomorú,hogy vannak akik úgy gondolkoznak ahogy te. A legutóbbi hozzászólásod után úgy gondoltam nem írok ,mert nem tartalak méltónak arra hogy vitatkozzam veled,de meggondoltam magam,mert ha nem állunk ki az elveink mellett akkor az olyan mintha egyetértenénk. Kötelességemnek érzem ,hogy legalább egy kicsit próbáljak változtatni a társadalmon,bár tudom hogy nem érek el semmit.
Egyet értek! Tudom hogy nem fogunk világot váltani... a sok "furcsa gondolkodású emberkének" hiába magyaráznánk nem fogják elfogadni a dolgokat! Ami nagyon szomorú de nem hiszem hogy bele kéne törődnünk!
Én igen is kiállok a melegek jogaiért, ugyanolyan emberek mint mi,mit számít ha a saját nemükhöz vonzódnak?
- a jövő pin.ája a segjuk...
- egyre nagyobb divat a bu.ziság...
- homofóbnak lenni ma, már büszkeségnek számit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!