Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Benkő Dániel?Mit gondoltok róla?

Benkő Dániel?Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
:)
2009. jan. 7. 19:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Benkőnek valami elvette a fejét. Mondták nekem, hogy régen nem volt ilyen. Anno, még volt v.ki. De manapság ... egy senki. És mindent azért csinálja, mert ő akar lenni 2009 legrosszabb (vagy nem is tudom milyen) sztárja. Ezt ő maga megmondta a TV-ben. Ő akar lenni a címlapokon, azt akarja, hogy róla szóljon minden. És ezt máshogy nem tudja elérni csak úgy, hogy rossz tulajdonsággal halmozza el magát. Lehet hogy eddig is mocskos volt a lakása, meg így főzött ahogy.. .. de ezt nem mutatta meg nekünk, mert talán valamikor még szégyellte volna, de ma már direkt csinálja ezeket. Ha lenne benne egy kis modor, elegancia, akkor nem verné ki a faszát a kamerák előtt. szánalmas! Ennyi! (N)
2009. jan. 29. 16:35
 32/34 anonim ***** válasza:
17%
Az én véleményem az, hogy benkő egy nagy művész és jól tudja, hogy kell az embereket manipulálni! Én tisztelem, és biztos jó barátok lennének a volt rajztanárommal,meg szerintem velem is! Szívesen megismerném őt,és beszélgetnék vele,mert néha nekem is kedvem van azt csinálni amit ő, a hülye embereket az orruknál fogva rángatni és polgárpukkasztani!Tetszik, hogy nem érdekli őt mások véleménye, és letett valamit az asztalra, nem úgy mint győzike vagy pákó,semmiképp sem lehet ezeket egy kalap alá venni a Lantművésszel! Ajánlom Benkő Dániel-Botrány című könyvét!
2009. nov. 4. 12:52
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amellett, hogy egyértelműen zakkant, teljesen józan is, és pontosan tudja, mit csinál. A népnek, aminek annyira a cirkusz kell, csinálja a cirkuszt. Gondolom, úgy van vele, hogy: "A szar kell nektek, emberek? Nesztek, majd kaptok tőlem olyan szart, hogy csak na!" A polgárpukkasztás közben pedig még remekül szórakozik is a pukkadozó celebeken és közönségen, sőt még pénzt is keres vele. Az egyetlen celeb, akire felnézek, mert ő az egész ostoba, ócska bulvár kritikája. Bulvárszereplők és bulvárolvasók/nézők: ezt nektek!
2015. febr. 5. 04:49
 34/34 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm
2019. dec. 5. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!