Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Benkő Dániel?Mit gondoltok róla?

Benkő Dániel?Mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
:)
2009. jan. 7. 19:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
36%

Jót röhögtem rajta XD

Ilyen mocsokban élni....

fúj

2009. jan. 10. 22:39
 22/34 anonim válasza:
94%
Igazad van ő is ember!-de milyen? Igénytelen sajátmagára és környezetére is.
2009. jan. 11. 10:41
 23/34 A kérdező kommentje:
:))
2009. jan. 11. 20:13
 24/34 anonim válasza:
94%
Egy undorító,gátlástalan,gusztustalan féreg kb.ennyi
2009. jan. 14. 05:42
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elkezdett meztelenül előadni, meg a szexualitásra helyezni a hangsúlyt, az Index csinált vele egy interjút, lévén egy világhírű lantművészből nem mindennap lesz f@szlóbáló bolond.

Egy kérdést és az ő arra adott válaszát kimentettem magamnak, mert nagyon megérintett, és időről időre mindig újra elolvasom.

"-Miért érezte úgy, hogy nem akar világhírű lantművész lenni?

-Mert nem voltam boldog."

2009. jan. 15. 12:25
 26/34 anonim válasza:
41%
Szerintem irtó okos ember sokmindent tud! ÉS a Celeb vagyok ill ebben a főzőműsorba követett el undoritó dolgokat, de oz olyan egyszerű embereket mint ... ke, manipulálta ugy, h ő észere sem vett és a maga hasznára.De még csinált ilyeneket. Amit csinál az nem véleltlen lehet ezért fizettek neki,h ezt csinálja.nem tom
2009. jan. 15. 21:40
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyenkor az szokott eszembe jutni, hogy mennyivel jobb a Győzike?! Láttam amikor a Vacsoracsatában ettek, és győzike folyton artikulálatlanul ordibáltt... és még ő a sztár?! Benkő legalbb letett valamit az asztalra, az más kérdés, hogy utána meghülyült, de ettől még számomra ő ezerszer szimpatikusabb mint győzike, vagy akár horvát éva... ott sipítozott, hogy milyen mocsok van a konyhában, de minek mentek be doa? senki nem mondta, hogy most gyerünk, nézzetek körül nyugodtan... az a másik, hogyszidták a kaját, miközben meg se kóstolták... egyébként az senkinek sem tűnik föl, hogyy benkő azért játssza a hülyét, mert ez kell a népnek? a msik, hogy a többi celeb tisztra álszent, egy ember fingik, böfög stb. egy vacsora alatt... azért mert ők nem merik megtenni, mert az ártana a jóhírüknek... meg azért bele is lehet gondolni a helyzetébe, egy balsetben, amit ő okozott, 2 legjobb barátját veszítette el... kiszel tünde, győzike, az összes bigbrotheres, valóvilágos meg nagyős sztár... nainkább hagyjuk...
2009. jan. 17. 18:28
 28/34 anonim ***** válasza:
48%

Benkő? Benkő egy igazán szimpatikus pasi, mert felmeri vállalni magát, és nem játssza a szerepeit, nem akar kifejezetten a középpontban szerepelni.

NEM játszi kszerepet, csak magát adja, nem úgy, mint Győzike vagy a Tóth Gabika.

Kit érdekel milyen a konyhája? Ő dolga, ő úgy szeret élni, el kell fogadni, nem pedig leócsárolni. Gyerekek, ő ilyen, ez van. Szerintem az átlag embernél sokkal különlegesebb, művész lelkű, nagyon tisztelem.

2009. jan. 18. 13:25
 29/34 A kérdező kommentje:
:) köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2009. jan. 18. 14:21
 30/34 anonim válasza:
Szerintem hatalmas forma! Antiszociális, őszinte, nem játsza meg magát mint ahogy mondta az előttem szóló Győzike. a CVMKI-ben is csak ő nem ripacskodott.
2009. jan. 28. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!