Benkő Dániel?Mit gondoltok róla?
hát, az talán polgárpukkasztás? de még a szószószoros értelmében is... ott pukkantozik össze vissza. hát milyen dolog ez már?
Meg ahogy főz,majdnem én is rosszul letem,minden tiszta kosz, és szőr.
Én azt hittem,hogy egy klassz házikója van, és igényes pali. hát nem.
De legalább nem egyszál semmiben várta a többi celebet..
Nekem ez jut róla eszembe: egy lantos szatír. De mint művész megállja a helyét,mert elvont, elvarázsolt egy ember.
Véleményem az hogy undorító kulturálatlan ember.
Ha mennek vendégek hozzá legalább a konyháját nyalta volna tisztára mielőtt elkezdi a főzést!Meg a kajákban a sok kutyaszőr...
Ezt a szerepet osztották neki.
És van gyomra eljátszani, pedig innen lehjjebb csak a magma fortyog.
Fiatal korában lantművész volt..ma meg egy kivénhedt negatív "celeb" ...béke poraira
Szerintem azért ilyen fura, mert elmebeteg. Vagy legalábbis súlyos gondjai vannak a fejével.
Egyszer felléptem egy egyiptomi esten egy művházban. Ő is meg volt hívva, bár fogalmam sincs, minek, mert semmi köze Egyiptomhoz.
Összefüggéstelenül beszélt és röhögcsélt a színpadon, mintha magával beszélgetne.
A színfalak mögött üveges tekintettel mászkált.
És dekorációnak egy felfújtmellű, felfújt szájú félmeztelen ribit vitt magával a színpadra, cseppet sem törödve azzal, hogy a nézők fele 12 éven aluli...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!