Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok hozzá ,hogy Herby...

Mit szóltok hozzá ,hogy Herby törölte a csatornáját újra?

Figyelt kérdés

okt. 9. 08:37
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom úgy érti, hogy régen csináltak crossovert egymással a videósok és ez vagy az egyik, vagy mindkét videós számára olyan előnnyel járt, hogy a másik közönségével megismertették egymást.

Ma is csinálnak ilyet, csak ma a videósok a saját podcastba hívják meg vendégként a többi videóst.

okt. 17. 02:22
 32/36 anonim ***** válasza:
77%
Számomra az a durva, hogy ez az ember 12 éve teljesen ingyen okította a nézőket a Sony Vegas, After Effects, Adobe Photoshop funkcióiról, manapság meg egy sima 10 alkalmas ArchiCAD oktató tanfolyam is több százezer xD Herbyben sokkal több volt, mint ami lett belőle. Sajnos a képzelt betegségei és az alkoholizmusa elvitték.
okt. 17. 09:44
 33/36 anonim ***** válasza:
79%
32es azért ne túlozzunk ! :D Az oktatástól ő messze állt, semmi mélyebb tudása nem volt, csak hogy klikkel ide, meg ode akkor ez mag az fog történni, a programoknak a leges, leges legalapjait piszkálgatta meg, nem tudsz készíteni azzal a tudással egy intrót se outrot, lófa.sz az emiket elmondott, nem ezért a tudásort fizetsz 600-700 ezreket! Eleve nem pedagógus Herby, nem tud tanítani, sem magyarázni. Az alapokat angol nyelven ezer milliárdan elmondták annak idején is és ott volt még a Blender is, ami full ingyenes 3D-s program, arról is rengetegen értekeznek az alapokról
okt. 18. 12:49
 34/36 anonim ***** válasza:
70%

Annó minden program ingyenes volt :DDD ("Photoshop letöltés, enter. A Googlet pont ilyen hülyéknek találták ki. Életemben nem használtam Google-t, mert eleve tudom, mit keresek")

Én akkor kis pöcs tizenéves voltam. Nekem elég jól elmagyarázta a dolgokat.

okt. 18. 15:50
 35/36 anonim ***** válasza:
82%
Most kirinyálja magát,majd egy /fél év múlva megint elkezdi,mint ahogy szokta.Herby soha nem csinált értékes videókat nem tudom egyesek miket írnak itt. XD
okt. 20. 09:44
 36/36 anonim ***** válasza:
31%
Bírtam Herbyt, neki voltak a legértékesebb, legeredetibb videoi. Nyers valóban tálalta őket, nem ilyen megvágott, mesterkélt szarok voltak. Tehetséges ember, felújítatta azt a házát, ért jól az informatikához, csak a haladás, célok hiányoztak az életéből. Szerintem azért tunt el, mert a youtube tényleg szar lett, sok reklám és buta tartalmakat feldobáló algoritmus. Ki az az idióta, aki 2024-ben youtubeozni akar? Az influenszerkedés is már lefutott, qrva gáz influenszernek lenni ma, egyszeruen eljárt a dolog felett az idő, a múlt dolga.
tegnap 03:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!