Mit szóltok hozzá ,hogy Herby törölte a csatornáját újra?
3800 Forintért havi szinten?
Van aki ezért fizet?
Az emberek még ingyen sem nézték nagyon :D
Majd visszatér. Mert közönségfüggő. A pénze is el fog fogyni.
Láttam az utolsó liveját:
https://www.youtube.com/watch?v=P99mjncmAFA
Abban igaza van, hogy az egész Youtube (a Twitch is) képmutató, a nézőket az orruknál fogva vezető szutyok csatornákkal teli lett, amit már csak a pénz mozgat és nem a szórakoztatás és önmegvalósítás szeretete. De ennek ő is a része. Csak mondom.
Herby hiába mondja, ő sem különb, ugyanolyan képmutató, nézőit megvezető, pénzleső, mint akiket felsorolt, az Unfield, a VR-ék és már sajnos a Pamkutya is, ráadásul Herby még trash is lett, mert csinált értelmes tartalmakat is, de a sok részeges live és a sokszor botrányos viselkedése adott okot a rantereknek arra, hogy pellengérre állítsák.
15: A winchesteres mentést (NAS néhány alacsony fordulatszámú, de nagy kapacitású merevlemezzel) a csak biznisz videósok is csinálják, főleg azért, ha történne valami a csoatornájukkal, akkor meglegyen a backup, vagy legyen honnan gyorsan bevágni videó részleteket visszamenőleg.
Herby meg olyan "okos", hogy neki nincs backup. Ha bizonyos időn belül vissza akar térni, akkor még nem törlődtek a videói, mert a google ilyenkor nem törli azonnal teljesen a csatornát, az összes videóval, feliratkozókkal. Ha most még meggondolja magát, akkor minden visszaáll. De ha későn gondolja meg magát, akkor megy minden a levesbe.
Én csak néhány videójában néztem bele, de sosem tudtam megérteni ezt a Herby jelenséget, hogy kit és miért érdekelnek a videói.
Az itt leírtak alapján tökre megnéznék egy olyan videót, amiről azt mondjátok, hogy értékes, mert az eddig tőle látottak alapján elképzelni sem tudok ilyet.
Elhiszem, hogy van, mert nem ismerem őt és a munkásságát mélyen. Csak az általam ismertek alapján elképzelni sem tudom.
Ha esetleg még elérhető ilyen valahol, légyszi linkeljen valaki olyat, amit értékesnek tart tőle!
17-es!
Valóban az elmúlt években annak, aki újonnan ismerte meg HErBY-t a botrányai által, igen nehezen bukkanhatott az értékesebb tartalmaira, hiszen nem azok körül forgott az internet, hanem a jelenkori viselkedéséről, ami valóban... megbotránkoztató.
Az elmúlt kb 5 évben 0 effortot tett a videózásába, csinálta, de vágatlanul töltötte fel a szemetét, olykor a már-már embert megszégyenítő contentjeit. Amik kiderültek róla, amit művelt, egyáltalán nem vetett rá jó fényt, így az internet teljesen megfeledkezett róla, hogy egykoriban ő volt a Magyar YouTube királya...
2010-2017 volt szerintem a legkimagaslóbb időszaka, ekkor néztem én is. Sajnos mivel még nemigen töltögették vissza a videóit, friss eset az eltűnése, és a Wayback Machine is inaktív jelen pillanatban már napok óta, sajnos aligha tudunk hivatkozni értékesebb videójára. Hiszen persze amellett, hogy azok tényleg jók voltak, sajnos nem varázsolták hírértékűvé őket, mint egy negatív figyelmi pontot, így ezek elvesztek.
Szerencsére az egyik rég elfeledett csatornáját nem törölte a YouTube-ról, és azon még vannak olyan videók, amikben ténylegesen látszik a befektetett energia. Egyik kedvenc sorozatom volt tőle a "STeVE és ÉN", itt van egy rész belőle: https://www.youtube.com/watch?v=HkFIV3QRTgY
Anno készített egy videót, amiben megmutatta, hogyan készül egy rész a sorozatból, és igenis dolgozott vele rendesen. Én is tartalomgyártó vagyok 8 év tapasztalattal magam mögött, és ránézésre is látszik egy ilyen videón, hogy megdolgozott a készítő a végeredményért. Ezt a tulajdonságát sajnos Péter idővel levetkőzte, és arra az útra tévedt, ami most szépen lassan a vesztébe sodorja(vagy sodorta)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!