Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok hozzá ,hogy Herby...

Mit szóltok hozzá ,hogy Herby törölte a csatornáját újra?

Figyelt kérdés

okt. 9. 08:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
91%
Felőlem befejezheti, már amúgyis több az őt elítélő, mint a mellette álló - sajnos jogosan. Csak bár ne törölte volna a régi, tényleg értékes tartalmait. Azok nekem is nosztalgikusak voltak, és most végleg elvesztek...
okt. 11. 22:15
 12/35 anonim ***** válasza:
76%

3800 Forintért havi szinten?

Van aki ezért fizet?

Az emberek még ingyen sem nézték nagyon :D

okt. 12. 08:16
 13/35 anonim ***** válasza:
86%
Hát az anyukája, meg a testvére meg ajelenlegi párja tán feliratkoznak rá :D Más nem hiszem, unalams, semmitmondóak voltak már videoi, vagy arról szólt hogy szidta az embereket, miközben arról papolt, hogy ne foglalkozzanak vele, meg másokkal és ne bántsuk egymást :D Zavaros elme, a koroyztályom szégyene :( Sajnálom, hogy ilyen van a neten és ő akarta tanítani a fiatal korosztályt, a helyett, hogy valami értelmiségi, jó erkölcsű, értékrendű ember oktatná videoón keresztül a fiatalokat úgy az élet bármely területén az többet ért volna. Csak egy értelmes ember nem ilyenből akar megélni, csak akik semmire nem jók.
okt. 12. 08:28
 14/35 anonim ***** válasza:
86%

Majd visszatér. Mert közönségfüggő. A pénze is el fog fogyni.

Láttam az utolsó liveját:

https://www.youtube.com/watch?v=P99mjncmAFA

Abban igaza van, hogy az egész Youtube (a Twitch is) képmutató, a nézőket az orruknál fogva vezető szutyok csatornákkal teli lett, amit már csak a pénz mozgat és nem a szórakoztatás és önmegvalósítás szeretete. De ennek ő is a része. Csak mondom.

Herby hiába mondja, ő sem különb, ugyanolyan képmutató, nézőit megvezető, pénzleső, mint akiket felsorolt, az Unfield, a VR-ék és már sajnos a Pamkutya is, ráadásul Herby még trash is lett, mert csinált értelmes tartalmakat is, de a sok részeges live és a sokszor botrányos viselkedése adott okot a rantereknek arra, hogy pellengérre állítsák.

okt. 12. 10:49
 15/35 anonim ***** válasza:
86%
Még van kb. 3 millió ft-ja, még addig les.zarhatja meg átgondolhatja a dolgokat, de tuti vissza tér a majomja. És igen 14es hozzászóló, ő semmivel sem különb a többi tartalom gyártótól, ki hiszi azt el hogy valaki hobbiból fog tartalmakat gyártani és hozzá a drága felszerelésekre költeni? Ha magának videozna akkor azt eltenné egy külső wimcseszterre, vagy tudom is én hol mentené le magának és nem tenné ki nyilvánosba :D Egyik szava üti a másikat és olyan témákhoz szól hozzá, amiről fogalma sincs, egy tanulatlan buta paraszt, de okoskodik. Szánalmas, én nem is bánom hogy eltűnt végre és örülnék ha végleg eltűnne.
okt. 12. 11:05
 16/35 anonim ***** válasza:
84%

15: A winchesteres mentést (NAS néhány alacsony fordulatszámú, de nagy kapacitású merevlemezzel) a csak biznisz videósok is csinálják, főleg azért, ha történne valami a csoatornájukkal, akkor meglegyen a backup, vagy legyen honnan gyorsan bevágni videó részleteket visszamenőleg.

Herby meg olyan "okos", hogy neki nincs backup. Ha bizonyos időn belül vissza akar térni, akkor még nem törlődtek a videói, mert a google ilyenkor nem törli azonnal teljesen a csatornát, az összes videóval, feliratkozókkal. Ha most még meggondolja magát, akkor minden visszaáll. De ha későn gondolja meg magát, akkor megy minden a levesbe.

okt. 12. 13:05
 17/35 anonim ***** válasza:
71%

Én csak néhány videójában néztem bele, de sosem tudtam megérteni ezt a Herby jelenséget, hogy kit és miért érdekelnek a videói.

Az itt leírtak alapján tökre megnéznék egy olyan videót, amiről azt mondjátok, hogy értékes, mert az eddig tőle látottak alapján elképzelni sem tudok ilyet.

Elhiszem, hogy van, mert nem ismerem őt és a munkásságát mélyen. Csak az általam ismertek alapján elképzelni sem tudom.

Ha esetleg még elérhető ilyen valahol, légyszi linkeljen valaki olyat, amit értékesnek tart tőle!

okt. 12. 16:19
 18/35 anonim ***** válasza:
77%

17-es!

Valóban az elmúlt években annak, aki újonnan ismerte meg HErBY-t a botrányai által, igen nehezen bukkanhatott az értékesebb tartalmaira, hiszen nem azok körül forgott az internet, hanem a jelenkori viselkedéséről, ami valóban... megbotránkoztató.

Az elmúlt kb 5 évben 0 effortot tett a videózásába, csinálta, de vágatlanul töltötte fel a szemetét, olykor a már-már embert megszégyenítő contentjeit. Amik kiderültek róla, amit művelt, egyáltalán nem vetett rá jó fényt, így az internet teljesen megfeledkezett róla, hogy egykoriban ő volt a Magyar YouTube királya...

2010-2017 volt szerintem a legkimagaslóbb időszaka, ekkor néztem én is. Sajnos mivel még nemigen töltögették vissza a videóit, friss eset az eltűnése, és a Wayback Machine is inaktív jelen pillanatban már napok óta, sajnos aligha tudunk hivatkozni értékesebb videójára. Hiszen persze amellett, hogy azok tényleg jók voltak, sajnos nem varázsolták hírértékűvé őket, mint egy negatív figyelmi pontot, így ezek elvesztek.

Szerencsére az egyik rég elfeledett csatornáját nem törölte a YouTube-ról, és azon még vannak olyan videók, amikben ténylegesen látszik a befektetett energia. Egyik kedvenc sorozatom volt tőle a "STeVE és ÉN", itt van egy rész belőle: https://www.youtube.com/watch?v=HkFIV3QRTgY

Anno készített egy videót, amiben megmutatta, hogyan készül egy rész a sorozatból, és igenis dolgozott vele rendesen. Én is tartalomgyártó vagyok 8 év tapasztalattal magam mögött, és ránézésre is látszik egy ilyen videón, hogy megdolgozott a készítő a végeredményért. Ezt a tulajdonságát sajnos Péter idővel levetkőzte, és arra az útra tévedt, ami most szépen lassan a vesztébe sodorja(vagy sodorta)...

okt. 12. 16:31
 19/35 anonim ***** válasza:
76%
kicsit ijesztő látni mennyire leépíti a szenvedélybetegsége az alkohollal. eltűnik a kreatívság, a mindenkihez szóló világmegváltó gondolatok, átvette a helyét a végére már a hajnalban járkáló boltba járó vlogok ahol mindenki más is hibás ebben az életben csak ő nem soha. burokba zárkózik és felépített maga köré egy szelekciót ahol a "jók" és "rosszak" vannak, bárki akiben hasznot lát, tudja hogy segítségére lehet, esetleg még támogatja is az a "mifajtánk" aki pedig bármilyen kritikát mer megfogalmazni az a rossz oldal. ez lett a nagy eltűnés vége is már, hogy nem bírta elviselni hogy a gondolatmenetével szemben bármi menjen. sajnálom kicsit mert elég régóta néztem, de ilyen életstílussal nem lehet soha nyugta. rendszeresen ellentmond a saját kijelentéseinek, majd megy vagy a tagadás, vagy az a védekezés hogy "ki a fasz emlékszik mit mondott tegnap?" sokaknak ez is erős volt. nem lenne egy rossz ember, de nagyon félresiklott, és még régen egy teljes kivizsgáláson meg is állapították hogy infantilis, vagyis sosem fog teljesen felnőtt gondolkodásmóddal létezni. most változtatni akar hogy majd állatokkal foglalkozik, de nem gondolt bele hogy a fizikai munka világa nagyon nem az mint a youtube karrier. remélem megtalálja a számításait
okt. 12. 20:23
 20/35 anonim ***** válasza:
77%
17, 18-as! Igen 1012-2015 (nekem) ezek az évei tetszettek, voltak jó sorozatai, bohóckodásai, és voltak a megbotránkoztatók is ( bas.zta hűtőt), viszont a Steve és én az tényleg jó sorozat volt, meg ahol egy családot eljátszott, egy debilcsaládot :D Nem tudoma címét, meg csinált tutoriál videokat, pl a sonyvegasról, a videokészítő programról amit tanult a 2000es években 3... valami neve bolt már nem emlékszem arra sem, annak segítségével csinálta az Anyád sorozatot, ami számomra annyir anem volt lenyűgöző, de elismerem hogy sokat dolgozott vele, bohóckdás volt. De hogy egy 600 ezer ft-os akkkori tanfolyammal ennyit tudott összehozni elég szomorú :/ Nah mindegy. Azóta meg 0 értéke a videoinak, mert anno azon kezdett el rinyálni hogy azoknak a videoknak ninc snézettsége és akkor minek bajlódjon vele, szerintem az fájt neki igazán hogy nincs elég bevétele, ezért ment át a tressbe, annak tényleg lett nagy nézettsége emint felkerült a Napisz.arra, akkoriban olyan is vot. És folyamatos lejtő azán, mindig a kimagyarázások, az alkohol + frontin őrület stb. Volt mikor rendőrt, mentőt hívtak rá, volt mikor pszichiátriára is bevitték, szóval nagyon beteg egy ember mentálisan az tuti, labiris, nincs kitartása, se semmi. Idegroncs
okt. 13. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!