Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit szóltok hozzá ,hogy Herby...

Mit szóltok hozzá ,hogy Herby törölte a csatornáját újra?

Figyelt kérdés

okt. 9. 08:37
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
okt. 9. 08:37
 2/35 anonim ***** válasza:
92%

Korábban kedveltem a videóit, ugyanis voltak vicces és érdekes sorozatai. Az Anyád! sorozatot ismerem még régebbről, a Support és a Konfig bácsit is szerettem, pont a napokban néztem újra a Legyen ön is milliomosos videóit, a Herbi híradó is jó volt. Szóval régen még kreatívabb volt, de manapság konkrétan semmit nem tett hozzá a Magyar YouTube-hoz. Csak annyit lehetett róla hallani, hogy Mannin folyamatosan csinálta róla a reakcióvideókat, de ha az nem lett volna, akkor még annyian sem nézték volna szerintem.

Szerintem pár nap múlva csinál egy új csatornát, vagy a régit visszaállítja, és minden folytatódik tovább. Ha meg nem, akor nem.

okt. 9. 08:55
 3/35 A kérdező kommentje:

2-es

Azt mondta ,hogy tanyán fog dolgozni.

okt. 9. 09:00
 4/35 A kérdező kommentje:
Remélem a régi csatornáját visszaállítja
okt. 9. 09:01
 5/35 A kérdező kommentje:

Mindegy szép volt jó volt.

Eltelik 1-2év és már senki nem fog róla emlékezni.

Csak én és néhány ember.

okt. 9. 09:02
 6/35 A kérdező kommentje:
okt. 9. 09:07
 7/35 A kérdező kommentje:
Nekem régen voltak herby-s pólók.
okt. 9. 09:10
 8/35 anonim ***** válasza:
90%
Ne vedd annyira a szívedre, hisz ő mondta valamelyik videójában, hogy még a saját temetésén is videózna :)
okt. 9. 09:46
 9/35 A kérdező kommentje:
XD
okt. 9. 09:58
 10/35 anonim ***** válasza:
86%

Videozik most is, Patreonon, 3800 ft / hóért :D De szerintem is vissza fog térni a yt-ra mert valamiből meg kell énie ennek a szánalmas de.bilnek, nem gondolod hogy majd ő farmra megy állatokat gondozni? Az tudod milyen fizikai munka? Az anyjánál is nyavajgott az etetés miatt egy sort, és nem ért az állatokhoz sem. Őket nem csak etetni, meg itatni kell, hanem takaítani is! Bolond volna fizikai munkát végezni, nincs hozzá semmi adottsága sem szakmai értelme. Itt a csodás pénzlehúzós oldala:

[link]

okt. 11. 19:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!