Téma az egyik Reddit csoportban, hogy Puzsér magára hagyta a súlyosan autista gyerekét. Rákerestem és annyit találatam, hogy valóban elhagyta a gyerekét, de fogalmam sem volt, hogy a gyerek autista. Hol érdemes további infó után keresgélnem?
A saját házad táján Magdi anyus. Mindenki foglalkozzon a saját életével, ne mások felett törjön pálcát és kotnyeleskedjen.
Egyébként ha tetszik, ha nem, egy súlyosan fogyatékos gyereket én is otthonba adnék. Van egy down-kóros a családban, láttam hogy rámegy a család pénze, egészsége, mentális ereje az ilyenekre. És még csak egy karikát sem tud rajzolni a sok vesződés ellenére.
szept. 26. 10:20
2/11 Kedves Vezető válasza:
Ismerek olyan főorvost akinek az autista gyereke egy alapítványnál van. Olyat is ismerek akinek otthon van a gyerek az anyjával, egész napos felügyelet, 220 körül kap/hó. Szoval ilyen is olyan is van, de ha igaz Puzsér nem tudta volna folytatni a rendes életét, ha egésznap a gyerekkel lenne.
szept. 26. 10:42
3/11 anonim válasza:
Az ápolási díj még éhen halni is kevés. Márpedig súlyodan fogyatékos gyerek mellett nem lehet dolgozni. Minek tegye tönkre az életét egy kvázi szobanövényért ?
szept. 26. 11:44
4/11 anonim válasza:
"Ismerek olyan főorvost akinek az autista gyereke egy alapítványnál van"
Bármennyire is sz*rul hangzik, vannak olyan esetek, amikor a gyerek érdeke azt kívánja, hogy egy erre specializálódott intézményben, az állapotának/betegségének leginkább megfelelő ellátást, kezelést kapja, amit a család sok esetben nem tud biztosítani. És ez különösen igaz lehet egy autista vagy szellemileg sérült gyerekre.
szept. 26. 15:33
5/11 anonim válasza:
Egy válás/különélés nem feltétlenül jelenti azt, hogy valaki teljesen kilép a gyereke életéből. A felnőttek nem tudnak tovább együtt élni, a gyerekéről attól még gondoskodhat.
okt. 3. 16:51
6/11 anonim válasza:
Nem hagyta magára. Ráadásul annyira nem súlyosan autista a gyerek, hogy ez ekkora problémát okozzon.
okt. 18. 19:04
7/11 anonim válasza:
Tudnál linket küldeni hol beszéltek az gyerek autizmusáról?
okt. 20. 01:12
8/11 anonim válasza:
Maga Edina írta ki, hogy milyen nehéz egyedülálló anyának lenni. Szóval nem lehet túl jó apuka Puzsér, de ez szerintem tök egyértelmű.
okt. 20. 23:24
9/11 anonim válasza:
#8 Az, hogy valaki elválik a feleségétől nem egyenlő azzal, hogy magára hagyja a gyermekét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!