Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek a Blake...

Mi a véleményetek a Blake Lively-val kapcsolatos botrányról?

Figyelt kérdés
Nehezemre esik elhinni, hogy ennyire prosztó lenne a nő. Mindenestere az eddig is tudvalevő volt, hogy színészi tehetsége alapján nem fog nagyívű karriert befutni, szép pofikája miatt kedvelték Holywoodban, erre kiderül, hogy egy felfuvalkodott, önző, meglehetősen butácska teremtés. Vagy a negatív reklám is reklám a hajápoló termékcsaládjának?
aug. 29. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen az mikor egy nárcisztikus rivaldafényt kap.

Nekem mindig unszimpatikus volt a csaj. Most a film miatt rajta van a fókusz. Ez valahol Hollywood hibája is, hogy ilyen sekélyes idióta emberekre tolják a reflektort.

aug. 29. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. Nem hiszek Hollywoodnak, mert ugyanúgy lejáratnak mindenkit, mint itthon a fidesz propaganda, ha nem szimpi nekik. Hatalmas médiatúlsúly összpontosul náluk, így mindig ők alakítják a narratívát.

Olvasd el Rose McGowen könyvét a témában.

aug. 29. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Műbalhé a semmin. Amikor nem történik semmi izgi, és nem lehet min pofajáratni, akkor az emberek ilyeneket kapnak fel.

Nem tudom komolyan venni, kívülállóként semmi értelmét nem látom, csordaviselkedésnek látom az ezen való vergődést, és nevetségesnek is tartom az egészet.

(És tudom hogy a kettőnek nincs semmi köze egymáshoz, de személy szerint gáznak tartom hogy a tényleges botrányokról kussolnak az emberek. Miért nagyobb a botrány akörül hogy Blake "prosztó módon viselkedik" mint akörül hogy 1-2 hónapja draket megvádolták azzal hogy p..ofil? De egy rakás más hírességet vádoltal már meg bűntettekkel. Ezek sose kavarnak port, hanem csak az ilyen "fuhh egy csinos szőke nő bunkó volt egyszer, most mit csináljunk??!!" dolgokról megy a nyervogás. Most ahogy a fszba érdekeljen az ilyesmi?)

aug. 30. 06:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Valami forrást adhatnál, nem tudom miről van szó.
aug. 30. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!