Vajon miért van az, hogy az SZJG-be Reni és az apukája sohasem mondta meg a véleményét Rentainé főzőtudományával kapcsolatosan? :D
Figyelt kérdés
Szerintem nem igaz, hogy nem tud az ember megtanulni normálisan főzni, mert nem nehéz. Ellenben Reniék mindig csak turkálták az ételt, aztán este mentek nassolni. Meg mi baja volt Reninek mindig az uzsijával?:D Szerintem minden átlagos kamasz azt eszi reggelire, amit ő is szokott vinni. Aztán vette a minyont, meg a forrócsokit...nem túl egészséges :) És soha nem volt fogorvosnál, nem hízott el, az apja viszont igen...és az anyja nem értette.:) Szerintem ez annyira cuki, hogy már fáj :D Tudom, hogy nem túl lényeges momentum, de nekem sokat motoszkál ez a fejemben.2014. júl. 15. 16:30
1/3 anonim válasza:
Igazán jól működő családi kapcsolataik lehetnek, ha nem lehet elmondani az anyának/feleségnek, hogy nem jó, amit készít.
Anyuka sem lehet túl okos vagy normális ízlelésű, ha nem veszi észre, hogy ehetetlenül főz, a család meg este kifosztja a hűtőt.
2/3 A kérdező kommentje:
Valahogy én is erre gondoltam:)
2014. júl. 15. 18:04
3/3 anonim válasza:
Ezt én se értettem.Biztos akkora nagy bizalomba voltak,hogy még egy ennyire egyszerű dolgot sem mernek neki elmondani.Meg nem igazmhigy az anyjának semmi ízlése.Meg vendégek mikor jöttek nem érezték,hogy trágya,amit esznek? :D Meg Reni is csak zabálta a nasit,semmi normális,tápláló kaja,amitől nőne.Meg beteg se sűrűn volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!