Snoop Dogg miért adta a nevét ehhez az enyhén szólva is undort keltő párizsi megynyitóhoz ill. ehhez az egesz olimpiához? Lehet naiv vagyok de azthittem ő frankón real figura és nem irányítja senki / nem adta el magat senkinek...
"És most már mire gyanakszol, ki irányítja? És miből gondolod, hogy irányítják?"
Nem gyártok összeesküvés elmeleteket, de amiota covidkor elkezdte mondani hogy egy faszsag az egesz a vakcinakkal együtt meg Trumpot tamogatta meg osztotta a szavát. Majd hirtelen egy kicsit eltűnt, majd tette ki, hogy hulyeseget beszelt, nagyon veszelyes a covid es mindenki oltakozzon, ja és Trumpal kapcsolatban is gyorsan váltott, mára kikovette instan helyette Kamala Harris kígyót követi :) Snoop mindig kimondta amit gondol, 2 éve már nem a saját gondolatait teszi közzé. Joreggelt üdv a Földön.
Most már egyre jobban azt érzem, hogy ezek az LMBTQ aktivisták valajában sátánimádó kretének... a kosfej nyaklánc is erre utal amúgy.
Nem alaptalan a felvetésem, mivel az amerikai Sátán Egyháza valóban támogatja a szexuális szabadságot
"Most már egyre jobban azt érzem, hogy ezek az LMBTQ aktivisták valajában sátánimádó kretének... a kosfej nyaklánc is erre utal amúgy."
:DDD
Sok ostoba embert láttam már ezen az oldalon, de te simán top 10-es vagy.
"Sok ostoba embert láttam már ezen az oldalon, de te simán top 10-es vagy"
Nem tudsz ellenérvet mondani sem az én, sem pedig más válaszadóknak, csak idiotazol meg magyarazol h haha hulyeseget beszeltek. Az igazi birka te vagy,
de ezeket a birkakat nem szabad felpiszkalni a kis vilagukbol, hidd csak azt amit mond a tv. Majd 2030 körül rájöttök ;)
12:
Tehát amíg bedőlt a rapper Trump fertőtlenítő-ivós, covid-bagatellizálló marhasagainak, addig true volt a pali, de ahogy felérte ésszel, hogy irt azért kicsit komolyabb dologról van szó, akkor hirtelen már “irányítás” alá került, és nem a saját gondolatait mondja.
OK :)
16#
Ez csak egy példa volt. Amikor volt a Kayne West - Taylor Swift sztori, Snoop még adta a lovat Kayne alá, meg tette ki instara, hogy mekkora szégyen a nő (egyébként az egy nagy adag dózis méreg egész usara nezve akik tátott szájjal nyelik) meg Go Kayne ne hagyd magad stb.. aztán a "covidos felvilágosodásával" egyetemben elkezdtek megjelenni a posztjai h Swift micsoda sztár meg legyünk rá büszkék hogy mit elért. Szintén ellentmondás ami velemnyem szerint nem sajar gondolta. Követem nagyon hosszú ideje és hidd el hogy szembetűnő a különbség a régi és új Snoop kozott. Sok amerikai podcastban is volt róla szó, maga Mike Tyson is említést tett rola, hogy vannak fura dolgai, és hogy 2pac-nek ez nagyon nem tetszene ha élne még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!