Snoop Dogg miért adta a nevét ehhez az enyhén szólva is undort keltő párizsi megynyitóhoz ill. ehhez az egesz olimpiához? Lehet naiv vagyok de azthittem ő frankón real figura és nem irányítja senki / nem adta el magat senkinek...
Pénz beszél, kutya ugat.
Ennyire egyszerű a történet...
"Az zajlik a fejemben kisbarátom, hogy Hámori Luca most egy ferfival fog boxolni aki nőnek képzeli magát...Ez a teljes ökölvívás és a teljes sport társadalom meggyalázása. Felháborító"
Az bírom ebben az országban, h tele van hozzá hasonló nagyszájú, de full tájékozatlan, buta emberrel, aki magabiztosan öntik másokra a hülyeségeiket.
Lehet azon vitázni, mennyire igazságos, de nem transznemű, elvileg női nemi szerveik vannak.
"Lényegtelen, a megnyitó vérlázító volt. Egy normális világban megengedhetetlen. Aki számára bizonygatni kell hogy miért na ők a világ problémájának forrása"
Lényegtelen, mi?:D Ha rámutatnak, h baromságokat beszélsz, máris lényegtelen lesz.
Az meg vicces, h hozzád hasonló átlag prolik akarják eldönteni, mi megengedhető, meg miközben szétlopja a fidesz az országot, a legnagyobb problémátok egy olimpia megnyitó.
Az átlag magyar ostobaságánál csak beképzeltsége szánalmasabb.
“azthittem ő frankón real figura és nem irányítja senki”
És most már mire gyanakszol, ki irányítja? És miből gondolod, hogy irányítják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!