A párizsi olimpia megnyitóján miért a kereszténységet gúnyolták ki, miért nem az iszlámot inkább?
Ha a szabadság, testvériség és egyenlőség eszméi szerint az LMBTQ szellemében kigúnyolták a kereszténységet, akkor miért nem egy olyan vallást gúnyoltak inkább ki, amely sokkal konzervatívabb, amely sokkal kevésbé illeszkedik a szabadság, testvériség, egyenlőség eszméibe és ahol valóban nincs szabadság és komoly elnyomásban él az emberek jelentős része?
Az iszlám sokkal kevésbé elfogadó e tekintetben. Nem inkább azt kellett volna kigúnyolni akkor?
Tudod bizonyítani, hogy a kereszténységet gúnyolták?
Mert az, hogy egy festményre utalok, már az magában még nem gúnyolása annak, és akkor még nem beszéltünk arról, hogyan érinti ez az egész kereszténységet.
A céljuk egyáltalán nem biztos, hogy a gúnyolás volt. Sőt még az sem, hogy azt a bizonyos festményt akarták volna megjeleníteni.
Ha megnézed a videót akkor elégé kétségessé válik az egész.
#3: tudod bizonyítani, hogy a kereszténységet gúnyolták?
Erre a kérdésre kellene válaszolni.
Ti evidensnek veszítek, ha az LMBTQ keresztény, nemzeti stb. jelképeket használ, az gúnyolódás. De miért is?
#6.
Értem a logikádat: Mivel gyermekkorodban rádugatott egy kutya,minden kutyát a világon ki kell irtani. Éles,mint Gilette!
https://www.youtube.com/watch?v=myAHrXIwqXs
Minden világos.
Jézus az utolsó vacsora című festményen leült a több mint 30 tanítványával (amikor a Bibliát olvastam és a festményt néztem még mintha kevesebben lettek volna de kitudja mit variáltak azóta) egy kifutó két oldalára majd mivel vacsora ezért meg ettek egy görög istenséget.
Valóbban nagyon nagy a hasonlóság az utolsó vacsora című festménnyel amivel Leonardo da Vinci gúnyolta a keresztényeket. Vagy az nem volt gúnyolás?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!