Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kik találnak ki ilyen konteókat?

Kik találnak ki ilyen konteókat?

Figyelt kérdés

Például hogy Ferenc pápát vagy I. Bertalan pátriárkát a szabadkőművesek irányítják?

Ugye azt tudjuk, hogy a zsidókról szóló konteókat szélsőjobbos antiszemiták találják ki. Na de ilyenek honnan jöttek, hogy az egyházfőket a Szabadkőművesek irányítják?

tegnap 14:46
 1/7 Kólauborkával ***** válasza:
76%
Unatkozó foteltudósok, akik azt hiszik a TV-ből meg az internetről csak a tiszta tudás árad feléjük… ja igen, egyes egyedül feléjük, mert ugye mindenki más csak birka, irányított idióta.
tegnap 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
71%

A zsidó konteókat sem "szélsőjobbos antiszemiták" találják ki!

Az összes konteót figyelemre vágyó, beteg emberek találják ki, mindenféle világnézet vagy egyébtöl függetlenül, a lényeg nekik csak annyi, hogy megdöbbentö legyen és a sok hülye elhigyje.

tegnap 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
36%

2

...elhiggye...

tegnap 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as: köszi a javítást, amikor én jártam iskolába (jó régen) , még nem ez volt a helyes forma, ezek szerint közben változtattak rajta.
tegnap 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon öreg lehetsz, amikor én jártam iskolába, a hetvenes években, akkor már ez volt.
tegnap 23:26
 6/7 IstenGyermeke1 ***** válasza:
Azok, akiknek ezt kényelmesebb hinni. Egyes (szakadár) tradicionalista katolikus közösségek csak így tudják igazolni a létjogosultságukat. Nem mintha a szedevakantizmus ettől nem lenne épp ugyanakkor eretnekség…
ma 06:30
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös: Tényleg régen születtem ("öregnek" nem tartom magam), kb 70 vagyok.
ma 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.