Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anyám mostanában olyan konteok...

Moonwalker kérdése:

Anyám mostanában olyan konteokat gyárt a covidrol,hogyha felkerült valaki lélegeztető gépre azt direkt megölik Esetleg a vakcinák hibásak és attól halsz meg . Ezek ellen a konteo elméletek ellen mit szóljak ?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor jársz a legjobban, ha nem folysz bele. Feleslegesen mondanál bármit, ha ő ezt komolyan elhiszi, akkor mindegy milyen logikus érvekkel próbálod meggyőzni, nagy valószínűséggel nem fog menni. Ráadásul akkor lesz kinek mondogatni az elméleteit és még később fog leállni vele. Szóval inkább ne reagálj semmit.
2022. márc. 3. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy most már vérciki a covidra konteókat gyártani, mert vége a járványnak. A mostani téma az orosz-ukrán háború, Putyin atomháborúval való fenyegetése, tessék ettől rettegni és erről konteókat gyártani!

:-)))

2022. márc. 3. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
92%

Ez már a kezdetektől terjedt, az én anyám is terjeszti.

Méghozzá úgy, hogy én is részben Covid osztályon dolgozom, a családban van több orvos, gyógyszerész, de mind le vagyunk fizetve és szemellenzős hülyék vagyunk.

De ő, exegészségügyis nyugdíjasként szórja az észt.

Hát, praktizáló fogorvostól is láttam már marhaságot, akit még biztos nem legyintett meg a demencia és az unatkozó nyugdíjas konteósok a Facebookon.

Nem érdemes belefolyni, ő jobban tudja, hogy kellene kezelni a betegeinket. És B+ hisznek neki, mert ő egy felnyílt szemű eüs.

Mint anyósom 200 éves csecsemőgondozási hülyeségeinek, mert ő volt valaki az őskorban.

Bocs a terjengős válaszért, de marhára idegesít engem is, pláne, hogy tőlem igyekszik információmorzsákat szerezni, amivel a saját igazát akarja bebizonyítani. És valakinek velem példálozott, hogy a mi osztályunkon ez meg ez van. Közben meg nem is csak takarózik vele, de a végén még engem vesznek elő, hogy információt adok ki.

2022. márc. 3. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Mondd meg anyukádnak , hogy rosszmaju .

Lesz hatodik hullám?

2022. márc. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!