Lehetséges hogy nem az oltalanok kerülnek lélegeztetőgépre? Szerintem kormány titkolja ezt!
Akkor tisztázzuk. Nem mindenki kerül lélegeztetőre, aki covidos lett, bár néhányotok ahelyett hogy örülne neki, hogy ennyivel megúszta, még összeesküvéseket szőttök.
Az oltottak enyhébben vészelik át a vírust, tehát kevesebb arányban kerülnek lélegeztetőre, de az arány sosem lesz 0% (amíg a covid van, márpedig most van), mivel rengeteg mindentől függ. A vírusok, a szervezet, és a mikrobiológia nem olyan, mint amit a gyárban csinálnak, hogy "A" részt rakom az "A"-hoz, és nem is olyan, hogy egy Excel táblázatban rendszerezem a dolgokat.
Mindenki arra kerül aki lázas, nem tud lábraállni, és covid pozitív.
Ez az orvosi protokol!
Addig jó amíg nem kerülsz be a rendszerbe, semmilyen szinten!
Covid tesztnél is nemtudom van e jelentési köteezettség, de ha van akkor megette a franc az egészet!
Mióta tart a járvány egyetlen covid műhiba perről sincs szó, pedig hát szét van terhelve az egészségügy!
Most vagy ekkora pengék, vagy semmi se bizonyítható a "hűbele" protokolok miatt!
Párom huszonéves rendőr exe egy hét betegállomány után vidéken vérátömlesztést kapott, már gépen van mesterséges kómába, a városmajorba bp-n.
Szerintem karácsonyra temetik is...
"Én azt -bírom, hogy mindenki mekkora szakértő mind virológiában, politikában, nyomozásban, oltásügyben"
Szerinted akkor a Nyunyóka, meg a Kásler a szakértő nem?
A Karikó nettó leszrja, mert nem itt él!
Ő lenne a szakértő, de nem látsz tőle se egy dokumentumfilmet se egy bármit, csak ezta sok majmot nyomják plakáton tv-n mobilon mindenhol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!