Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nem sajnáljátok Kevin Spacey-t...

Nem sajnáljátok Kevin Spacey-t? Nem találták bűnösnek az ellene felhozott vádakban, mégis tönkretették őt anyagilag és karrierileg.

Figyelt kérdés

Én őt nagyon szerettem, szerintem zseniális volt a K-PAX-ben, American Beauty-ban, House of Cards-ban...

Hollywoodnak szerintem nagyon meg kellene reformálnia a működését, hogy csupán vádak miatt ne döngöljenek már a földbe senkit. Ha bebizonyosodott a bűnösség, akkor oké, lehet kukázni az illetőt. Addig meg esetleg (ESETLEG!) tisztességesen, az ártatlanság vélelmét szem előtt tartva parkolópályára tenni és biztosítani arról, hogy amennyiben bebizonyosodik az ártatlansága, ugyanott folytathatja, ahol abbahagyta. (Az emiatt kieső jövedelmet a hamisan vádoló egyénen behajtani.) Emellett erre a felfogásra, hozzáállásra kondícionálni a hollywoodi filmipar fogyasztóit is. Mit gondoltok erről?

Forrás:

"Actor Kevin Spacey has been found not guilty on the charges against him in a London court Wednesday morning. He was facing several counts of sexual assault and other related charges."

[link]

2024. jún. 24. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Nincs egyedül, pl Mel Gibsont is parkolopályára tették, ő sem érdemelte meg. Ez ilyen sajnos. Bolykottáld a phaszokat!
2024. jún. 24. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy anyagilag nagyon tönkrement volna...
2024. jún. 24. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:

#2 Pedig de.

[link]

2024. jún. 24. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:

De be is valotta, hogy mások belegyezése nélkül"fogdosot" embereket.

OJ-t és MJ-t is felmentették anno...

2024. jún. 24. 21:36
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 Én úgy tudom, hogy ezeket még a vádaskodás elején, az akkori ügyvédje tanácsára "ismerte be", hogy rövidre zárja a dolgot és ne legyen belőle ügy. De aztán csak olaj volt a tűzre. Holnap keresek majd erről is forrást.
2024. jún. 24. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedofil gheci. Az ilyen nem érdemel semmit
2024. jún. 25. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!