Lehetséges hogy egy sorozat tönkretette az életem?
Konkrétabban? Embert öltél? Hajléktalan lettél? Amputálni kellett egy végtagodat? Milyen visszafordíthatatlan dolog történt veled amitől drasztikus változás következett be az életedben?
Gondolom semmi. Csak volt egy érzelmi kötődésed egy fiktív világhoz, és most szarul esik hogy véget ért. El fog múlni, bele ne halj most.
A következő lehetséges opciókat tudom elképzelni:
1.tulsagosan is megszeretted, olyannyira, hogy a kedvenceddé vált, így minden idődet arra szanod hogy azt nézd, ami nyilván rengeteg negatív kovetkezmenyt von maga után, többek között pl tonkretehette az emberi kapcsolataidat, mert a sorozat miatt senkire "sincs időd".
2.amint kezdtek izgalmassá válni a fordulatok, úgy döntöttek nem csinálnak több részt, elkaszálják a sorozatot.
3.amint kezdtek volna jóra fordulni az események, és hatradolve vártad a happy endet, hirtelen minden 180°-os fordulatot vett, és olyan lesujto lett a finálé, ami örök életre szóló traumát okozott benned.
4.tönkrement az egészséged a sorozat folyamatos nézése miatt, nem ettél, ittál, aludtál eleget, nem mentél ki üríteni így számos betegséged kialakult.
5.olyan depresszív, nyomasztó volt az egész sorozat, hogy többé te sem tudod meglátni a pozitívumot az életben.
6.beleszerettél az egyik karakterbe, akinek végül tragikussá vált a sorsa, és öngyilkosságot követett el.
7.az egyik szereplőben valami túlságosan is megfogott, így úgy kezdtél el viselkedni, mint ő, beleértve a negatív tulajdonságait is. Lehet, hogy bosszúálló lettél, vagy számos káros szenvedélyed lett.
8.valami miatt többé nem tudod folytatni a sorozat nezeset, pl technikai probléma miatt, ami fennállhat hosszútávon, vagy csak ideiglesen.
9.az egyik számodra kedves szereplőt rengeteg trauma és csalódás ért, emiatt te sem tudsz megbízni az emberekben, és mindenkit eltaszítasz magad mellől.
10.amikor közös baráti vagy családi filmnézés van, természetesen mindig azt a bizonyos sorozatot akarod nézni, amiből rengeteg konfliktus született, nem tetszett nekik, hogy rájuk akarod erőltetni az izlesedet, és egy idő után nem álltak többet szóba veled, és kibeszélnek mindig a hátad mögött.
10+1.szerelmes lettél az egyik szereplőt játszó szineszbe, akihez sok reményt fuztel, hiszen eleinte szingli volt. Azóta kiderult hogy lett egy párja.
Eltaláltam valamelyiket?
Ha esetleg megpróbáltál leutánozni valami hülyeséget, amit egy sorozatban láttál, és ez miatt amputálni kellett valamidet, vagy tolószékbe kényszerültél, akkor magadra vess, ne a sorozatot okold érte, Neked lehetett volna több eszed, hogy az csak fantázia!
Ha viszont csak érzelmi állapotról van szó, akkor ne ess túlzásba, a szomorú drámai dolgok sok emberben nyomot hagynak, de idővel túlleszel rajta! Gondolj az igazságra, hogy senkinek nem lett semmi baja, mert az egész csak meg lett rendezve, színjáték!
Velem is volt olyan, hogy egy film nagyon mély nyomot hagyott bennem, 3 napig nem ment ki a fejemből, de aztán pár hónap alatt egyre fakóbb lett az emléke, és most már semmi bajom!
#4 Igen eltaláltad. :D
Az 5. és a 7.pont egyaránt nyerő.
Egy rossz (depresszív) mentalitást ültetett a fejembe anno 1 éve és emiatt sok problémát intéztem magamnak. Most azon vagyok hogy visszaszerezzem a régi önmagam.
Igazából kínosnak érzem kicsit ezért nem írtam konkrétumokat, csak kíváncsi voltam más is járt e már így.
Persze a "tönkretette az életem" lehet hogy túlzás, csak kicsit kétségbe vagyok/voltam esve.
Nézz meg pár nagy hatású, felemelő filmet! Ezek pl. nagyon jók szerintem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!