Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lehetséges hogy egy sorozat...

Lehetséges hogy egy sorozat tönkretette az életem?

Figyelt kérdés
Sajnos ez a helyzet......

2023. júl. 25. 19:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! (:
2023. júl. 26. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Pár film és sorozatot, hogy ki tudj ebből a depresszióból jönni:

Filmek:

Walter Mitty titkos élete (Secret Life of Walter Mitty)

Életrevalók (The Intouchables)

500 nap nyár (500 Days of Summer)

A Séf (Chef)

Remény rabjai (The Shawshank Redemption)

Sorozatok:

Ted Lasso

Shrinking

The Good Place

Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother)

Agymenők (The Big Bang Theory)

2023. júl. 28. 10:55
 13/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, viszont nem csak az a probléma hogy "depis" vagyok, mert egyébként az nem vagyok maximum minden sokkal szürkébb.

Már kb másfél éve annak hogy megnéztem ezt a sorozatot, ami nagyon jól bemutatta a depressziót és nekem akkor kifejezetten tetszett, ami érdekes mert mindig is utáltam a drámákat. Rám nagyon nagy hatással tudnak lenni filmek illetve sorozatok is egyaránt. Van egy rossz szokásom hogy mindig a főszereplő "bőrébe bújok", mert általában őket úgy alkotják meg hogy még is csak szerethető legyen, függetlenül attól hogy egyébként egy negatív karakter. Szóval a lényeg hogy felvettem ezt a depressziós önostorozós stílust egy kis időre és elhihették velem hogy az életnek tényleg nincs értelme. Mivel iskolás vagyok így még a tanuláshoz sem volt nagyon kedvem és kb semmire sem figyeltem oda, így sikeresen le is járattam magam rendesen. Szar kedvemben sok butaságot csináltam.

Nagyon bosszant hogy egy r5tkes sorozat miatt vagyok egy senki egyesek szemében most.

A régi nagy érdeklődésem a világ felé jóval alábbhagyott és inkább csak a rossz dolgokat látom már mindenben. Ha az életkedvemet vissza is szerzem akkor sem leszek már ugyanaz mint aki voltam vagy aki lehettem volna.

Igen még csak 17 vagyok és előttem az élet így tönkretenni nem tudta, de jelentős hatással volt rám.

A szomorú az, hogy csak másfél év után jöttem rá hogy ez a sorozat volt a főgyökere annak ahová süllyedtem.

Nagyon bosszant ha belegondolok abba hogy hol is lennék ma ha soha nem is nézem meg. Az életemben mostmár végre kezdenek helyreallni a dolgok de nem tudok már neki annyira örülni.

Pedig én mindig is nagyon szerettem az életemet, mindig folyamatosan gyűjtögettem a jobbnál jobb élményeket és mindig volt bennem akarat és ambíció hogy tegyek a dolgokért és fejlődjek. Ennek sajnos vége......

2023. aug. 1. 00:01
 14/16 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy felismerted a problémát és próbálsz változtatni rajta. Ne aggódj nagyon miatta, mert a legtöbb hiba nem végleges és semmi sem tesz örökre és teljesen tönkre semmit. Változtatni, javítani mindig lehet. Amit most katasztrófának élsz meg, mert "jajj mit gondol rólad valaki", arról hamarosan rá fogsz jönni, hogy baromira nem számít semmit.

Persze minél több mindent rontasz el, annál nehezebb aztán mindet helyrehozni, de sosem késő és még rengeteg időd van mindenre. Minél előbb sikerül elkezdened helyrehozni a dolgokat, annál hamarabb tudsz elkezdeni dolgozni rajta, hogy a hibákat kijavítsd, a kihagyott, elbaltázott dolgokat helyre hozd és el tudj indulni a jó irányba.

A filmeket, sorozatokat nem csak azért ajánlottam, hogy felvidítsanak, szerintem ezek mind elég sok inspiráló, pozitív üzenettel, hasznos életszemlélettel szolgálnak, amik segíthetnek jobb irányba fordítani a gondolkodásod és az életed.

2023. aug. 1. 10:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként melyik sorozat volt rád ilyen hatással?
2023. aug. 1. 10:24
 16/16 anonim ***** válasza:
13 reasons why?
2023. aug. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!