Ha sikeres lesz a Harry Potter sorozat és ennek kapcsán Rowling úgy dönt, hogy ír még újabb Harry Potter könyveket a Halál Ereklyéi és az Elátkozott Gyermek közötti 19 évből, akkor milyen fajta történetek jöhetnének még?
Biztos lenne még pár szökött halálfaló vagy Voldemort szimpatizáns, akik a sötét varázslók élére állnának, átvennék az irányítást. Persze tuti hogy pont Harryt meg a családját akarnák kinyírni, így már meg is van a sztori.
Azt nem hiszem, hogy átmenne romantikusba és azt írná meg, hogy Harryéknél hogy készült el a 3 gyerek.
Előzmény azért lehetne bőven, de inkább a régebbi múltról, Harry születése előttről.
Úgy lett vége a hetedik résznek, hogy meghalt a Sötét Nagyúr, boldogan éltek, míg meg nem haltak. Az utódok is csak felületesen jelentek meg a legvégén. A kedvenc varázslóink hétköznapjai, mindenféle fenyegetés vagy akció nélkül azért nem biztos, hogy működne...
Az Elátkozott gyermek is inkább időutazós, alternatív múltas történet emiatt. Én egyébként szeretem azt is.
A "kedvenc varázslóink hétköznapjai" ötlethez legfeljebb amolyan rövid epizódos, sitcom jellegű tévésorozatot tudok elképzelni. Egyfajta Jóbarátok, vagy még inkább Így jártam anyátokkal a varázsvilágban :D
Ez akár működhetne is az eredeti könyvekből ismert szereplők felnőttkoráról...
Újabb főgonosz, újabb kiválasztott, újabb jó-legyőzi-a-gonoszt küzdelem már nem kell, van elég folytatható és kiegészíthető szál, de inkább a Harry előtti évekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!