Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki ez a Krúbi, akinek a...

Ki ez a Krúbi, akinek a Szigeten a koncertjén harsogott a "mocskos Fidesz!"?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ki ez a csávó, de egyből szimpi lett. Aki tudja, ki ez a tag, írja már meg!

2023. aug. 17. 00:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
56%
A tanárod pedig, ha látná ezt az 5 éves szintű tények és számok nélküli "èrvelésedet", azt is letagadná, hogy ismer téged, annyira szánalmas ez a műsorod. 🤡 Csak azért mert annyira kevés IQ-d van, hogy egy Krúbi szöveget sem tudsz értelmezni, csak a b..zás szót ismered belőle. Attól, hogy te a világot ennyire nem ismered, még nem kell olyan baromságokkal dobálóznod, amivel dedósok szoktak utánanézés nélkül. Néha el lehet fogadni, hogy nincs igazad, ha a számok bebizonyítják. Krúbi a top 10 magyar előadó Spotify-n, akármilyen fesztivál színpadát megtölti, számszerűsíthető a hallgatottsága, mivel készül róla statisztika, amit nem valami fideszeshez hasonló kamu módon csinálnak, hanem valós számok alapján mérik, hányan kattintanak a zenéire. Ezen túl a szigeten is vannak nagy számban mindenféle emberek, szóval sztereotípia és értelmetlen sületlenség, amit írtál. Ezek után értelmét vesztette az, amit a tanárod mondott, bár amikor ezt érvként írtad az első kommentedben, akkor tudtam, hogy valszeg egy egybitessel "vitatkozok". Részemről ennyi volt, én érvekkel, számokkal alátámasztottam minden állításom, amit nem tudtál érdemben megcáfolni. A továbbiakban nem vagyok kíváncsi az elemi frusztrációdra, töröltem a kérdést a listámból, neked jó vergődést ezután.
2023. szept. 14. 06:00
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ideggyenge három pipás, tanárja által koránál értelmesebbnek titulált fazon 2 db privát üzenetben kezdett el alpári igénytelen mocskolódásba habzó szájjal. Szerintem vagy kisegítő iskolába járhatott, és az ottani színvonalhoz képest egy fokkal értelmesebbnek tűnhetett, vagy nem tudom elképzelni mi lehetett a tanár fejében. Ugyanis aki ennyire ingerülten veri magát egy anonim fórumon, és gyalázkodik, mocskolódik őrjöngve, annak súlyos mentális problémái vannak. Ez a stílus, ahogy itt is megnyílvánult (az uccsó trágárkodását vélhetően törlik is), szintén minősíthetetlen.

Csak azért jöttem vissza mégis kommentet írni, hogy a többiek, akik értelmesen válaszoltak a kérdésre és a kérdező is tudja ezeket a dolgokat, hogy kivel állunk szemben. Te pedig keress fel egy szakembert, ha ennyire nem tudod kezelni az indulataidat.

2023. szept. 14. 12:12
 33/33 PiciAkk válasza:

végigolvastam ezt a sok szart, mert fáradt vagyok

tanulság magamnak: ne keress rá Krúbira gyakorikérdéseken xd

2023. okt. 21. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!