Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki ez a Krúbi, akinek a...

Ki ez a Krúbi, akinek a Szigeten a koncertjén harsogott a "mocskos Fidesz!"?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ki ez a csávó, de egyből szimpi lett. Aki tudja, ki ez a tag, írja már meg!

2023. aug. 17. 00:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
29%
Ez a baloldali-liberàlis "kultúra" amit ez az alak Carsonnal együtt bemutat.
2023. aug. 27. 13:50
 12/33 anonim ***** válasza:
76%
#11 Úgy hívják, hogy fiatal értelmiség, gondolom ez a fogalom számodra ismeretlen, csak tudat alatt rémiszt meg. Mert ugye Bayer Zsolti például sokkal magasabb szellemi színvonalat képvisel. Ha le akarnám húzni a wc-n a munkásságát, biztos, hogy eldugulna.
2023. aug. 27. 14:05
 13/33 anonim ***** válasza:
43%
#12 Bayer Zsolt stílusával is elèg komoly problèmàk vannak. Csak az a helyzet, hogy ha Bayer Zsolt trágàrkodik, mocskosul beszèl, azon szörnyülködsz. Viszont, ha egy liberàlis kàromkodik ugyanúgy, akkor azt megtapsolod.
2023. aug. 27. 15:20
 14/33 anonim ***** válasza:
59%
#13 Csak tudod van különbség az indokolatlan okádás, és mondjuk egy szövegben elejtett "bazdmeg" között. Illetve a káromkodás célja sem mindegy. Nevezz már meg kérlek bármilyen liberális emberkét, aki ennyire trágár módon osztja meg a beszűkült gondolatait a nagy tiszteletre méltó közönségével.
2023. aug. 27. 15:48
 15/33 anonim ***** válasza:
39%

14-es.

Krúbi a jó példa erre.

2023. aug. 29. 07:31
 16/33 anonim ***** válasza:
72%
Pont nem. Krúbi egy zenész, előadó, nem pedig az állami média által megtisztelt műsorvezető és "nagyokos". Nem nyomják le senkinek a torkán, mégis teltházas koncertjei vannak. Biztosan véletlenül. Krúbi koncertre szívesen elmegyek, voltam már páron, és el is értem a célomat a visszakérdezésemmel. Szóval aki másképp gondolja, mint ahogy a fideszkormány(ami mellesleg a szemünket is kilopta), az bizonyára liberális, másfajta ember nem létezhet, ugye? Olyan szinten átmosta az agyadat a kormánypropaganda, hogy veled totál felesleges vitatkozni. Ha neked ez így jó, akkor élvezd. Én rövidesen húzok a "hanyatló" nyugatra, mivel ezt a mennyiségű korrupciót és nepotizmust nem tűröm meg. Már azt is csodálom, hogy ezeket a fogalmakat még egyáltalán esetenként tanítják is gimnáziumban. Bár úgy látom, te hiányoztál azokról az órákról, már ha egyáltalán van érettségid.
2023. szept. 2. 20:24
 17/33 anonim ***** válasza:
67%
#16 Nyugodtan menj csak. Viszlàt.
2023. szept. 2. 21:30
 18/33 anonim ***** válasza:
54%
Jó szórakozást Viktor szentatyáddal. Majd veszek popcornt a műsorhoz, olcsóbban, mint itthon.😎
2023. szept. 2. 21:45
 19/33 anonim ***** válasza:
56%
#16 nagyon jól megfogalmazta. Közte és Bayer káromkodása és mocskolódása közt annyi a különbség, hogy Krúbit nem közpénzből finanszirozott tv-k adnak, mégcsak rádióban sem játsszák a dalait, aki őt hallgarni akarja, annak Spotify-ra elő kell fizetnie, vagy a koncertjére a jegyet megvenni. Ennek ellenére mégis többen kíváncsiak rá, mint az ingyen is nézhető Bayerre. Meg nem mindegy, ha a káromkodást művészet eszközéül használod egy dalszövegben, vagy konkrétan mocskolsz vele nevesített személyeket, akár egy tizenéves lányt, akár más politikust, vagy csak simán egy olyqn valakit, aki kritizálni merte a kormányt. Krúbi zenéihez kell egy intelligencia szint, nemhiába főként egyetemisták körében népszerű. Az, hogy egy átlag agymosott proli csak a káromkodást érti ki belőle, az az ő bajuk. Ettől még a 3 fonogram díj megvan.
2023. szept. 11. 19:40
 20/33 anonim ***** válasza:
31%
#19 Tudni kène hangszeren jàtszani, dalszöveget írni, lehet mèg Cd-t is adhatna ki. Szerintem itt az agymosott proli te vagy. Nekem a tanáraim is mondtàk, hogy jóval èrtelmesebb vagyok a korosztályomnàl. De ez most mindegy. Neked, kb mindenki "agymosott proli" aki nem èrt veled egyet. Nem gondolod azt, hogy veled is lehet valami problèma?
2023. szept. 13. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!