Merjek őszre koncertjegyet venni, oltatlanul?
Figyelt kérdés
Most, hogy eltörölték a crown körüli izéket, felmerül a kérdés, hogy vajon meddig lesz nyugtunk, mikor találnak ki valamit megint, vagy hozzák vissza ezt a rettenetet. Mennyire legyünk optimisták? Merjem megvenni a későőszi koncertre a jegyet?2022. márc. 9. 08:25
A kérdező szavazást indított:
Nyugodtan, mert a koronacirkusznak búcsút mondhatunk végleg.
Majd megint jön az x-edik hullám és visszahoznak minden intézkedést. Úgyhogy ne.
Ne, de nem a korona miatt, hanem majd mást találnak ki, bosszantásunkkul.
14 szavazat
1/6 anonim válasza:
Crown? Most menő akartál lenni, mi? A "corona"-ra gondoltál?
Amúgy szerintem vegyél jegyet nyugodtan, már mindenki leszarja a járványt.
2/6 anonim válasza:
Koncertekre már eddig sem kellett oltási igazolvány
3/6 A kérdező kommentje:
A crown nem menőség, hanem sajátos gúny a részemről. Nem tudom mióta nem kellett flepni a koncertekre, de tavaly még buktam el emiatt kettőt is.
Valaki megkeresett privátban, hogy az atomháború esetén nem lesz koncert, köszönöm neki, de ennyire azért nem vagyok pesszimista.
Köszi a válaszokat. Reménykedjünk, hogy nem vegzálnak már ezzel újbol bennünket.
2022. márc. 9. 08:44
4/6 anonim válasza:
2, látom nem jársz koncertekre...
5/6 anonim válasza:
Fixen visszahozzák valamilyen szinten a korlátozásokat, de megveheted, a pénz vissza tudod kérni ha valami miatt mégse jön össze.
6/6 anonim válasza:
Én már tartós tejet se merek venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!