Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki ez a Krúbi, akinek a...

Ki ez a Krúbi, akinek a Szigeten a koncertjén harsogott a "mocskos Fidesz!"?

Figyelt kérdés
Nem tudom, ki ez a csávó, de egyből szimpi lett. Aki tudja, ki ez a tag, írja már meg!

2023. aug. 17. 00:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%

"Nekem a tanáraim is mondtàk, hogy jóval èrtelmesebb vagyok a korosztályomnàl."

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2023. szept. 13. 12:09
 22/33 anonim ***** válasza:
31%
#21 Röhögj csak. Ennyit tudsz.
2023. szept. 13. 12:16
 23/33 anonim ***** válasza:
79%
🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2023. szept. 13. 12:20
 24/33 anonim ***** válasza:
54%
Amúgy a rap alapból egy borzasztóan igènytelen stílus. Persze, van nèhàny kivètel.
2023. szept. 13. 12:41
 25/33 anonim ***** válasza:
34%
#23 Egy hangos kisebbsèg hallgatja, ezt az igènytelen, senkihàzi kedvenced. Egy falunapon nem tudná telthàzat összehozni.
2023. szept. 13. 14:20
 26/33 anonim válasza:
63%
Utolsó, te nagyon buta vagy! :D
2023. szept. 13. 16:16
 27/33 anonim ***** válasza:
56%

"Tudni kène hangszeren jàtszani, dalszöveget írni, lehet mèg Cd-t is adhatna ki."

Tud hangszeren játszani, dalszövegeit saját maga írja az összeset, sokkal jobb rímekkel, mint némelyik semmirekellő mainstream rapper, akit erőltetnek mesterségesen. CD-t meg már 2023-ban nem szokás kiadni, erre van a Spotify, nemtom mond-e neked valamit. Ott a top 10 magyar előadó közt benne van a trendben, megnézheted a statisztikákat.

"Szerintem itt az agymosott proli te vagy."

Szerintem meg te, mert nagyon magadra vettél egy meg sem nevesített kommentet, ezért vergődsz itt ennyire arrogánsan egy válaszra, amit nem is neked címeztek, ezek szerint mégis zokon esett.

"Nekem a tanáraim is mondtàk, hogy jóval èrtelmesebb vagyok a korosztályomnàl. De ez most mindegy."

Valóban mindegy, egyrészt majdnem mindenkinek mondja valamelyik tanára motiváció végett, másrészt a kutyát se érdekli, harmadrészt ez akkor se releváns érv egy vitában, ha így is van, ellenben gyerekes, ami pont, hogy azt mutatja, hogy gyerekes vagy.

"Neked, kb mindenki "agymosott proli" aki nem èrt veled egyet. Nem gondolod azt, hogy veled is lehet valami problèma?"

Pedig te agymosott proliztál le, én csak általánosságban írtam, méfis ingerülten reagáltál. Ezek szerint veled is van valami probléma, érdemes utánanézned.

"Egy hangos kisebbsèg hallgatja, ezt az igènytelen, senkihàzi kedvenced. Egy falunapon nem tudná telthàzat összehozni."

Tényleg veled vannak nagyon komoly bajok, mert a tények sem zavarnak téged úgy látom. Krúbi a top 10 hallgatott magyar előadó közt van Spotify-n. 2018-ban fonogram díjat kapott, rendszeres fesztivál fellépő. Ótvar fideszes falunapokra valóban sehova se hívják, ellenben a Szigetet színpadát megtöltötte, ahogy Debrecenben a Campus fesztiválon és más fesztiválokon is több ezres közönség előtt szokott fellépni.

2023. szept. 13. 16:49
 28/33 anonim ***** válasza:
54%
A Sziget, egy nagyon ócska fesztivàl lett. Csak drogosok, melegek mennek màr csak ki oda.
2023. szept. 13. 21:43
 29/33 anonim ***** válasza:
56%

"A Sziget, egy nagyon ócska fesztivàl lett. Csak drogosok, melegek mennek màr csak ki oda."

Asszem a tanárod tévedett, amikor azt mondta értelmesebb vagy a korosztályodnál. 🤡 Ennyi sületlenséget és sztereotípiát, amit itt előadtál ma az elmúlt néhány válaszodban, nagyon ritkán látni.

2023. szept. 13. 22:07
 30/33 anonim ***** válasza:
73%
#30 csak veled ellentétben én már lediplomáztam az ország top 5 egyetemének egyikén kiváló minősítéssel, te pedig csak egy büdös egybites vadbarom vagy, aki ész-érveket és tényeket egyet sem hozott fel, csak sztereotípiákat, közhelyeket és légböl kapott baromságokat okádott ki magából.
2023. szept. 14. 05:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!