Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Miért kell állandóan Tóth...

Miért kell állandóan Tóth Gabi válásáról cikkezni ?

Figyelt kérdés

Nem érdekel annyira senkit válni nem olyan hű de nagy dolog mintha ki tudja milyen nagy botrány tört volna ki.

Egyetlen elszenvedője ennek csak a gyerek ennyi.

Minek kell Gabika is Berki Mazsi és Vajna Timi példáját kövesse?

2023. aug. 12. 05:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Majd ez is lecseng pár hét múlva mint az ediggiek…tudod..Gáspár Laci érdekes videója, Azahriah WC, Tót Andi - Marics Peti szakítás, Majka vs Curtis, Suhajda Szilárd stb…
2023. aug. 12. 14:37
 12/17 anonim válasza:
100%

"Nem érdekel annyira senkit"

Hogy mi van??? Nem érdekel senkit? Láttad már hány komment van egy-egy cikk alatt? Noname oldalak írnak ezzel kapcsolatban, és durván megvan az 50 komment. Egy nagyobbnál 1000+. Azért a senkitől ez tavolabb van. Most ez lesz a téma sokáig, nyugodj meg, mert nagy port kavart.

2023. aug. 12. 20:24
 13/17 Chris88 ***** válasza:
61%
Úgy megtépném azt a Gabit! Kihozza belőlem az állatot, csak nem szexuálisan. :D
2023. aug. 13. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet furcsa gondolat, de épp minden bulvárhír fogyasztó a Mészáros Lőrincz és Andreája jahtjával, orosz oligarchia - hírekre figyelt.. . aztán jött ez a Tóth Gabi hírbomba és minden figyelem oda szegeződött.. lekerült a porondról az a másik..

Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy figyelemelterelés- mégha annak túl nagy ára is volna a szereplők számára

2023. aug. 13. 17:15
 15/17 Chris88 ***** válasza:
100%
14-es - Nem hiszem. Mikor zavarta őket, hogy kitudódnak a mutyijaik? Itt már mindenki nyíltan hazudik és lop, és a nép így is tapsikol nekik. Nincs szükség semmiféle figyelemelterelésre.
2023. aug. 13. 20:09
 16/17 anonim válasza:
100%

Szerintem sincs, maradjunk annyiban.

Hirtelen döntés lehetett Krausz Gábor részéről, hogy kitárta a nyilvánosság elé, amit az is bizonyít, hogy Tóth Gabi később rakta ki a posztot.

De Gábortól zseniális volt ez a fricskás-húzás, minden elismerésem.

2023. aug. 13. 20:36
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom, de engem is lesokkolt a hír! :(

Hihetetlen!

Pedig olyan szép pár volt, úgy összeillettek a férjével!

Ezzel a fricskás gyerekkel szerintem nem lesz hosszú távú a kapcsolat.

Nekem fellángolásnak tűnik.

Meg az is lehet, hogy így akart a fricska egy kis hírnevet szerezni és csak kihasználva van Gabika.

Nem ismerem a hátteret, de nem biztos, hogy jó döntés volt eldobni a házasságot egy ifjú szeretőért.

Mindenesetre ők tudják!

Én azért csalódott vagyok.

2023. aug. 14. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!