Miért kell állandóan Tóth Gabi válásáról cikkezni ?
Figyelt kérdés
Nem érdekel annyira senkit válni nem olyan hű de nagy dolog mintha ki tudja milyen nagy botrány tört volna ki.
Egyetlen elszenvedője ennek csak a gyerek ennyi.
Minek kell Gabika is Berki Mazsi és Vajna Timi példáját kövesse?
2023. aug. 12. 05:45
2/17 anonim válasza:
Ez a bulvársajtó lényege. Ezenkívül, valószínűleg, szerződésük miatt nem tilthatják le az ilyen cikkeket.
3/17 anonim válasza:
Ne olvass bulvárt és kész. Én azt se tudtam, hogy férjnél van, azt se, hogy válik, azt se, hogy gyereke van, éppen csak hogy azt tudom, hogy ő kicsoda Mert nem érdekel.
4/17 anonim válasza:
Nem kell, de te is erről irogatsz
5/17 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért az összes többit..
Bulvár, ilyenkor tudom meg a szalagcímekből, innen onnan, hogy vannak 100-ad rangú senkik, azt se tudom kicsodák.
Nem megsértődni, nekem azok...
7/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom
2023. aug. 12. 09:24
8/17 anonim válasza:
Mert a legismertebb celebek közé való, aki szívesen teregette magánéletét a nyilvánosság elé. Plusz pont, hogy az utóbbi években nagyra volt kereszténységével, de ezzel elég hamar elbukta a próbát.
9/17 anonim válasza:
Mert sokkot kapott az egész ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!