Ki a legszebb (lány) és leghelyesebb (fiú) K-pop idol SZERINTETEK?
Figyelt kérdés
Amúgy a legszebb idol szerintem: így itt nem is tudtam nagyon választani.
A leghelyesebb idol szerintem: Taehyung (BTS), Felix (Stray Kids). Nekem a fiúk közül ők jönnek be a legjobban (ebből a szempontból).
Írhattok toplistát is, de légyszi 10-nél több ne legyen. A toplistát úgy értem, hogy pl:
1. Taehyung
2. Felix
3. Kai (EXO)
4. Jungkook stb.
(Amúgy az 1. 3 igaz rám, Jungkook-ot csak úgy odaírtam 😅😅.)
Szóval csak ennyit akartam, hogy megkérdezni. (Ebben az is benne van, hogy inkább lánybandákat hallgatok, de abból is keveset, és így legalább több bandát is TALÁN megismerek.)
Légyszi K-pop utálók NE írjanak! NEM szeretnék vitát!
2023. júl. 30. 21:55
81/99 anonim válasza:
Magyarán nem vagy Blink,még csak utánuk sem néztél!Az isten szerelmére!
82/99 anonim válasza:
83/99 anonim válasza:
#81-es most ki is beszél hülyeségeket?! Csak mert '19-óta vagyok blink és egy szóval sem mondtam hogy a bp lányok rondák csak azt hogy vannak náluk szebb idolok. Plusz annak ellénére hogy nekem sikerült normálian viselkednem neked nem.
84/99 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy normálisan viselkedtél?Ez nem emberi méltő viselkedés(csak,hogy felvilágosítsalak)
86/99 anonim válasza:
82 kincsem, az idolok 80 százalékát elviszi az ügynökség műtétekre
Lisa is milyen természetes xddd
87/99 anonim válasza:
Lisát nem plasztikáztatták,sem Jenniet se semelyik Blackpink tagot sem!!!
88/99 anonim válasza:
Igen mint mondtad 80%-át,a Blackpink nincs ebbe a 80%-ba!
89/99 anonim válasza:
Ha nem vetted volna észre Lisa ugyanúgy nézki,gyerekként én is full máshogy néztem ki.
90/99 anonim válasza:
#84 definitely összekersz valakivel én a #67 , #77 + #83-as válaszolók voltam. És továbbra sem értem miért viselkedtem "nem emberhez méltóan" … Te kezdél el előbb velem személyeskedni (pl hogy szerinted én hány éves vagyok vagy hogy helytelenül írok (btw az írásom kijavítását actually érdekel)) úgyhogy nem értem miért te vagy jobban megsèrtődve …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!