Ki a legszebb (lány) és leghelyesebb (fiú) K-pop idol SZERINTETEK?
Amúgy a legszebb idol szerintem: így itt nem is tudtam nagyon választani.
A leghelyesebb idol szerintem: Taehyung (BTS), Felix (Stray Kids). Nekem a fiúk közül ők jönnek be a legjobban (ebből a szempontból).
Írhattok toplistát is, de légyszi 10-nél több ne legyen. A toplistát úgy értem, hogy pl:
1. Taehyung
2. Felix
3. Kai (EXO)
4. Jungkook stb.
(Amúgy az 1. 3 igaz rám, Jungkook-ot csak úgy odaírtam 😅😅.)
Szóval csak ennyit akartam, hogy megkérdezni. (Ebben az is benne van, hogy inkább lánybandákat hallgatok, de abból is keveset, és így legalább több bandát is TALÁN megismerek.)
Légyszi K-pop utálók NE írjanak! NEM szeretnék vitát!
Fiú:Jimin
Lányokat nem hallgatok.
Fiúkat nem hallgatok, de rengeteg szép női idol van, így számomra nehéz abszolút leghelyesebb idolt megnevezni, mert alapból a már 80-90%-uk egyszerűen meseszép.
Én a Twice-ból Tzuyut és Sanat, az Itzyből Yunat, az Nmixx-ből Sullyont, a Blackpinkből Jenniet és Jisoot, az Everglowból Yirent, az ex Momolandból Nancyt és az IVE-ből mindenkit kiemelnék Wonyoung kivételével, mint különlegesen szép idolok.
Fiú: Seonghwa (ATEEZ)
Lány: Yoohyeon (DREAMCATCHER)
Lány naeun nana és suzy
Fiúk közül eunwoo
Tzuyu, Sana, IU
Eunwoo, Hyunjin, Felix
Lányok: Irene (Red Velvet), IU, Doyeon (IOI/Weki Meki), Heejin (Loona, de a Loonából bárki, 12 visual konkrétan), Wonyoung
Fiúk: Soobin (TXT), Kai, Park Jihoon, Eunwoo
Lány - IU (bár nem igazán hallgatok lányokat)
Fiú - Joshua (seventeen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!