Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a legszebb (lány) és...

Ki a legszebb (lány) és leghelyesebb (fiú) K-pop idol SZERINTETEK?

Figyelt kérdés

Amúgy a legszebb idol szerintem: így itt nem is tudtam nagyon választani.

A leghelyesebb idol szerintem: Taehyung (BTS), Felix (Stray Kids). Nekem a fiúk közül ők jönnek be a legjobban (ebből a szempontból).

Írhattok toplistát is, de légyszi 10-nél több ne legyen. A toplistát úgy értem, hogy pl:

1. Taehyung

2. Felix

3. Kai (EXO)

4. Jungkook stb.

(Amúgy az 1. 3 igaz rám, Jungkook-ot csak úgy odaírtam 😅😅.)

Szóval csak ennyit akartam, hogy megkérdezni. (Ebben az is benne van, hogy inkább lánybandákat hallgatok, de abból is keveset, és így legalább több bandát is TALÁN megismerek.)

Légyszi K-pop utálók NE írjanak! NEM szeretnék vitát!

2023. júl. 30. 21:55
 71/99 anonim ***** válasza:
39%
#68-as tudtad hogy a k-pop iparban nem az idolok döntése a plasztika. Amúgy meg ki mondta hogy plasztikáztasd magad? Anélkül is ugyanolyan ocsmány leszel, tehát az úgyse segítene rajtad.Elégedett vagy a szöveggel vagy még van kommentálni valód?
jún. 22. 08:13
 72/99 anonim ***** válasza:
0%
Van még. Még nagyon sok szóval ha azt akarod hogy vége legyen a helyedbe befognám a pofám a tévképzetes szarságaiddal. De az ő döntésük is. És miért is akarnának ocsmányak maradni mint te ugye. Szóval vígan belemennek. Mint a te drága Lisad stb ne áltasd magad.
jún. 23. 20:02
 73/99 anonim ***** válasza:
69-es: epp azert irhatod mert nem vagyok egy 10 eves elvakult blink. Majd ha felnossz talan leesik.
jún. 23. 20:04
 74/99 anonim ***** válasza:
*irhatok
jún. 23. 20:05
 75/99 anonim ***** válasza:
Ezzel inkább nem foglalkozok sokkal jobb dolgom van ennél,de látom nem fogad fel a szitu(se baj vannak kevésbé jó felfogású emberek,TE közéjük tartozol,még írni sem tudsz!)
jún. 23. 20:14
 76/99 anonim ***** válasza:
És ha a Blackpinkről van szó nem állók jót magáért,mert semmi olyat nem tettek,hogy te negatívan,undorítoan ocsmányul beszélj róluk!
jún. 23. 20:15
 77/99 anonim ***** válasza:

#76 a 67es kommentelő voltam akit le 9 éveseztél ebből kiindulva arra gondoltam egyből hogy akkor te pedig 10 éves vagy és azzal hogy engem le 9 éveseztél azzal próbáltál nyomatékot adni a mondandódnak. Továbbá nagyon sajnálom hogy szerinted én nem ismerem a magyar nyelvtan szabályait, ha esetleg lesz egy kis szabadidőd szívesen meghallgatom hogy mi(ke)t hibáztam.

Azt is feletébb sajnálom hogy azt hitted az írásomból hogy ilyen köpködéseket én magamra veszek, ez sajnos téves következtetés volt, én itt csak (igaz elég indulatosan) de amellet próbáltam kiállni hogy minden ember mást lát szépnek.

Remélem ebben a válaszban már kevesebb lesz a hiba.

Üdv egy 16 éves kpop rajongó

jún. 27. 13:29
 78/99 anonim ***** válasza:
Úristen,de megijedtem🙄
jún. 27. 20:06
 79/99 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy te ezt soha nem fogod meg érteni,hogy én miről beszélek,fel sem foghatod,hogy mennyit küzdöttek,hogy most kpop idolok lehessenek,te biztos nem bírtad volna már,nem is jutottál volna be,mert nincs ehhez tehetséged.Az a baj,hogy te is egy rasszista vagy és ha már meglátsz egy négert vagy egy bármilyen ázsiai embert akkor már egyből,negatív vagy hozzájuk,holott ők is emberek,ők is éreznek,ők is szeretnek,nekik is vannak gondjaik,ugyanolyanok mint mi(khmm...azért jobb emberek mint te,vagy,pl.:bármely más magyar),ők sokkal tisztelettudóbbak...és én ezt nem tagadom.Sajnos ezen a bolygón vannak ilyen belül elrohadó emberek,mint te,sajnálom,hogy ezzel nem tudsz/tudunk mit tenni,mert te ugyanolyan szemét leszel.
jún. 27. 20:15
 80/99 anonim ***** válasza:
#77-es most picit látom vissza vetted magad,de azért ugyanolyan barom vagy,csak azért mert MÁST látsz szépnek nem kell ilyen negatív kommenteket írni róluk,amik nem is igazak.Nem értem miért írsz ilyeneket róluk,nem ismered,nem hallgatsz től zenét,nem tudod hogy valójában milyenek is,és te csak úgy valamit oda pofázol,ami felettébb nem emberi gondolkodású viselkedés!
jún. 27. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!