Ki a legszebb (lány) és leghelyesebb (fiú) K-pop idol SZERINTETEK?
Amúgy a legszebb idol szerintem: így itt nem is tudtam nagyon választani.
A leghelyesebb idol szerintem: Taehyung (BTS), Felix (Stray Kids). Nekem a fiúk közül ők jönnek be a legjobban (ebből a szempontból).
Írhattok toplistát is, de légyszi 10-nél több ne legyen. A toplistát úgy értem, hogy pl:
1. Taehyung
2. Felix
3. Kai (EXO)
4. Jungkook stb.
(Amúgy az 1. 3 igaz rám, Jungkook-ot csak úgy odaírtam 😅😅.)
Szóval csak ennyit akartam, hogy megkérdezni. (Ebben az is benne van, hogy inkább lánybandákat hallgatok, de abból is keveset, és így legalább több bandát is TALÁN megismerek.)
Légyszi K-pop utálók NE írjanak! NEM szeretnék vitát!
#76 a 67es kommentelő voltam akit le 9 éveseztél ebből kiindulva arra gondoltam egyből hogy akkor te pedig 10 éves vagy és azzal hogy engem le 9 éveseztél azzal próbáltál nyomatékot adni a mondandódnak. Továbbá nagyon sajnálom hogy szerinted én nem ismerem a magyar nyelvtan szabályait, ha esetleg lesz egy kis szabadidőd szívesen meghallgatom hogy mi(ke)t hibáztam.
Azt is feletébb sajnálom hogy azt hitted az írásomból hogy ilyen köpködéseket én magamra veszek, ez sajnos téves következtetés volt, én itt csak (igaz elég indulatosan) de amellet próbáltam kiállni hogy minden ember mást lát szépnek.
Remélem ebben a válaszban már kevesebb lesz a hiba.
Üdv egy 16 éves kpop rajongó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!