Opitz Barbi nem szégyelli magát hogy meztelen videót csinált magáról?
Figyelt kérdés
Tényleg nincsen annyi esze hogy számoljon azzal hogy közszereplőként kifog derülni a titka?
Egy normális énekesnőről nem gondolná az ember hogy örömlányt csinál magából.
Undorító amit művel szégyen a szüleire nézve.
2023. júl. 27. 19:06
1/15 anonim válasza:
Az ezen való csámcsogás szerintem alantasabb...
2/15 anonim válasza:
Kinek mi a normális persze. Én meg vagyok békélve önmagammal, engem ez nem zavar. A véleményem meg nem változtatna semmin. A saját lelkiismeretével majd ő leszámol, a szüleivel pedig a viszonyát úgyis rendezi.
3/15 anonim válasza:
Privat video volt amit az exe toltott fel a netre (es amiert val'szeg milliokat fog fizetni karteriteskent).
Hogy Barbika miert olyan ostoba hogy egyaltalan elkeszitette a videot, az mas teszta, bar oszinten szolva nemigen csodalkozom. A kezdetekkor meg egesz elfogadhato volt, de mostanra rettenetesen proli lett mind kinezetre, mint megnyilvanulasaiban.
4/15 anonim válasza:
Miért ne az szégyellje magát, aki az engedéje nélkül közszemlére tette?
6/15 anonim válasza:
EZ egy agyatlan, tehetségtelen nőszemély, aki botrány botrányt kavar, aki már az apjának se kell.
7/15 anonim válasza:
Tehetsegtelen ronda a sorenye ocsmány
8/15 anonim válasza:
Barbi nem tehet róla hogy ezt kirakták ezt a videót bizalmi alapon küldte el az akkori barátjának ami egy kapcsolatban normális. Tehetséges és gyönyörű lány nem kell irigykedni:)) A szülei is az ő véleményén vannak és mindig mellette állnak(vagyis az anyja) amúgy meg senkinek semmi köze hozzá azt csinál amit akar;)
10/15 anonim válasza:
Azt hiszi, ha már "énekesnő", úgy kell viselkedni, mint a prostik?Olyan alig ruha, jókora kitett mellek, kétszer olyan vastag száj stb.? EZZEL kell megfogni a rajongókat, nem a (nem is létező) tehetségével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!