kamaszkorban kinőttem. nem mutogatom magam természetesen, de úgy vagyok vele (párkapcsolat elején pl), hogy ez van, ha nem tetszik, ki lehet lépni az ajtón
2021. ápr. 5. 15:08
2/14 anonim válasza:
idegenek és haverjaim előtt nem vagyok az, viszont a családban nálunk nyáron se volt divat, hogy póló nélkül legyünk itthon, így család előtt szégyenlős vagyok. F
2021. ápr. 5. 15:18
3/14 anonim válasza:
Igen az vagyok, mai napig kellemetlenül érzem magam a nőgyógyásznál, strandon kívül nem szeretem ha kinn van mindenem stb. Pl. rövid szoknyában úgy érzem magam mint egy darab hús aki meg akar felelni mindenkinek :D
DE egyedül párkapcsolatban nem vagyok szégyellős, egy idő után. Abból meg összesen 2 volt életemben és az utóbbi végleges, szóval...
2021. ápr. 5. 16:26
4/14 anonim válasza:
Igen, az vagyok, eléggé. Sőt egyre jobban. Abbahagytam a sportot, így eljött pár kiló. Elvileg az apatest menő, de én nem érzem annak.
2021. ápr. 5. 17:55
5/14 anonim válasza:
Én nagyon szégyellős voltam gyerekként, de ahogy felnőttem, úgy párolgott el a szégyellőségem is, sok más gátlásommal együtt.
2021. ápr. 5. 19:33
6/14 anonim válasza:
8-10 évesen az voltam, de felnőtt korra elmúlt. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek mutogatom magam, de ha olyan élethelyzet adódik, akkor nem csinálok problémát abból ha meglátnak + szoktam járni nudista strandra is.
F, ne fáradjon senki privátokkal :)
2021. ápr. 5. 21:23
7/14 anonim válasza:
Én sose voltam szégyenlős, mindenki előtt képes vagyok teljesen meztelenül lenni.
Szerintdm semmi értdlme nincs szégyenlősnek lenni bárki előtt is.
Mert mindenki tudja kinek mikye van, max nem ugyan olyan.
22/f
2021. ápr. 7. 05:12
8/14 anonim válasza:
Gyerekkoromban szégyellős voltam. Aztán a nemi érés után fél év alatt teljesen elmúlt. Emlékszem, nem is értettem, mi változott, miért merek meztelenül mutatkozni. Még később pedig nudista strandra is kijártam.
2021. ápr. 8. 19:54
9/14 anonim válasza:
Senki előtt nem zavartatom magam meztelenül, ha az illetőt sem zavarja. Nők jelenlétében még izgat is a dolog. 35/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!