Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogyan célozzak? Nem akarom bevallani nagyon szégyellős vagyok
Figyelt kérdés
Jó pár éve vagyok szorosabb barátságban az egyik fiúval az egyetemről. Nyáron sokat találkozhatunk, én elkezdtem iránta többet érezni, szexuálisan is vonzódom hozzá. Élvezem mikor hozzám ér valahogy meg szeretek vele lenni. Hogyan célozzak rá hogy járnék vele szívesen, lehetne több köztünk?2020. júl. 20. 01:00
1/5 anonim válasza:
Így, ahogy az utolsó mondatodat leírtad.
2/5 anonim válasza:
Sosem értem ezt a célozgatást.. ebből lesznek a félreértések.
Mi olyan nehéz abban hogy elmond mit érzel?
3/5 anonim válasza:
Úgy hogy nem célozgatsz. Jelezd neki egyértelműen a mozdulataiddal, a mosolyoddal, a tekinteteddel hogy bejön neked, bátorítsd hogy kezdeményezzen - neki kellene a "jelek" alapján. Ha ez nem elég önmagában akkor meg megmondod neki, hogy mindig is hasonló pasit képzelnél el - ez már elég magas labda. Ha ez is kevés akkor kerek perec megmondod neki, hogy nagyon bejön neked és szeretnéd ha nem csak barátok lennétek. A XXI. században vagyunk...
4/5 anonim válasza:
Hát, ne célozgass, úgy sem fogja érteni. Mondd el neki úgy, ahogy ide kiírtad.
A célozgatás sosem célra vezető🤨😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!