Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miből veszitek észre hogy bejöttök egy szégyellősebb lánynak?
Figyelt kérdés
2020. jan. 30. 21:23
1/11 anonim válasza:
Sehogy...
Így nem jöttem össze egy lánnyal aki nagyon bejött...
3/11 anonim válasza:
Pirul, nem mer rám nézni, téblábol, megbotlik, köszörüli a torkát, tördeli a kezét, zavartan mosolyog
4/11 anonim válasza:
És folyton babrál a hajával úgy hogy észre sem veszi.
6/11 anonim válasza:
Leginkább semmiből: ahogy #1-es is írja, utólag tudod meg, hogy bejöttél neki, mert semmi jelét nem meri adni. A hajcsavargatás, meg egyéb tudattalan jelek észleléséhez vagy szuper szenzorok kellenek, vagy elég jól kell ismerni az illetőt.
7/11 anonim válasza:
Sokszor csaló ám a képzeletünk..
Azért is elpirulhat mert nagyon gáznak érzi az egészet.
Magyarul kb sehogyan
8/11 anonim válasza:
Mivel szégyellősebb, ezért jó eséllyel semmiből se...
9/11 anonim válasza:
Elpirul ha beszélek hozzá és észreveszi hogy olyankor feláll farkam.
:D :D :D
10/11 anonim válasza:
Mint ex szegyenlos lany, jeleznem, hogy a pirulas nem a tetszes jele kizarolag hanem a zavarban levésé. És nem azert vagyok zavarban mert tetszik, hanem merz szegyenlos vagyok. :D ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!