Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, ti mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti mit gondoltok olyankor, ha nagyon bejöttök egy csinos lánynak?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy a lány egyértelműen ki is mutatja, és nektek is tetszik.

Szánalmas, vagy önbizalom növelő esetleg?

2019. dec. 26. 23:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Hmmm, meg lehet ezt is dugni xD
2019. dec. 26. 23:04
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel még soha nem találkoztam a 37 évem alatt.
2019. dec. 26. 23:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne szánalmas?
2019. dec. 26. 23:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, valaki szívat, és keresem a kandi kamerát.
2019. dec. 26. 23:06
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem önbizalomnövelő, bár jobban kedvelem az elérhetetlen lányokat.
2019. dec. 26. 23:06
 6/14 Katolikus plébános ***** válasza:
19%
Semmit.
2019. dec. 26. 23:07
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki nyomul az engem általában kicsit megrémít/taszít, még akkor is ha tetszik a nő nekem is.

De amúgy meg, ha nem nyomul én olyan fajta vagyok, hogy kb. sosem jövök rá magamtól, hogy bejövök neki.

Az összes volt barátnőmmel ez volt beszédtéma, hogy én kb. az első csókig sem voltam benne biztos, hogy akar-e tőlem valamit a másik fél, vagy csak baráti viszonnyal gondol rám.

2019. dec. 26. 23:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak mindenki örül, ha másért nem is a hiúságnak jót tesz.
2019. dec. 26. 23:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Bárcsak tudnám! Olyan még nem nagyon volt, hogy egy csinos lány egyértelműen kimutassa, hogy bejövök neki. Olyan volt, akit "felszedtem".

Kevésbé csinos lány már mutatta ki. Jól esett valamelyest.

Ha csinos lány mutatná, hogy bejövök neki, és nem lenne barátnőm, akkor ha intelligens lány, akkor valószínűleg bizonyos értelemben önbizalomnövelő lenne, bár az első pillanatban lehet, hogy berezelnék és nem szólítanám le. Ha hosszabb ideig tart, akkor már lehet valami.

Ha nem tűnik intelligensnek egyáltalán, akkor viszont ribinek hinném esetleg, vagy kínosan érezném magam, gondolkodnék hogy rázzam le (nem vagyok az a típus, aki minden butus lány megdöngetne, csak lyuka legyen). Ha azért értelmes, akkor flörtölnék vele valószínűleg, és persze örülnék, hogy egy jó csajnak bejövök, szinte el sem akarnám hinni...

A lány részéről csak akkor szánalmas, ha egyértelmű, hogy csak szexet akar, csak az nem, hogy mindezt pénzért-e...

2019. dec. 26. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
11%
Berakom neki, szárazon, lisztes faxszal.
2019. dec. 26. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!