Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellős vagyok. Milyen pózokban kellene csinálnunk?
Kapcsolat vagy alkalmi?
Ha kapcsolat, akkor vesd fel, hogy bekötnéd a szemét, úgyis ismeri a problémát. Ha alkalmi, akkor is meg lehet próbálni, de ahhoz nagy dumásnak kell lenned.... Sok lányt amúgy is izgat a szembekötősdi ;)
elso par alkalommal fel szem kamagra. nekem bevalt, enis ilyen gondokkal kuzdok/kuzdottem mindig.
Nemtudom hogy lehetne ebbol gyogyszer nelkul kilabalni, aztse tudom min izgulok, egyszeruen ez van..
F
Te nem szégyellős vagy, hanem gátlásos... s hogy gondoltad a pózt, bevágja a "figurába" magát a lány és ha nem látja a brokid akkor egy pillanat alatt feláll? Kapcsold a villanyt és meg van oldva.
Ja amúgy ha majd ott tartasz hogy vetkőzteted a lányt és tudod szex lesz akkor úgy fog állni a broki mint az árbocrúd annyi idősen mint te vagy. Szóval ne ezen parázz, inkább kezdj el csajozni és tanuld meg addig is hogy kell felvenni a gumit.
hi
en vagyok a 3-as.
boltban nemkapsz, de en innen rendelem: [link]
Nem kamu, nekem bevalt, de eleg max fel/ haromnegyed szem.
egy felora-40perc es hat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!