Szerintetek az ciki vagy jo ha barát, lakotárs elött nem szégyellős valaki es mer, szokott teljesen meztelenul is lenni?
Én élvezném, mert szeretem a meztelen test látványát, nemtől függetlenül. És nem valami cukrosbácsi peverzitása ez, hanem az emberi test a természet legcsodálatosabb alkotása. Én gyönyörködöm benne, ahogy a bőr, az izmok egymásra feszülnek, a csontozat és az ízületek elmozdulnak stb stb.
DE! Semlegesnek tartom a kérdésbeli dolgot. Nem ciki és nem szégyen, de az sem, ha valaki nem mutatkozik a másik előtt lengesemmiben.
Ő ehhez mit szól, azt kérdezted már tőle? :D
Én nem tudnék meztelenkedni egy lakótárs előtt, max a legjobb barátnőmmel férne bele.
Ha a társad nem meztelenkedik, akkor őt ez bizonyára zavarja. Különbség van aközött is, hogy éppen pizsamát (hálóinget) veszel fel és ő éppen a szobában van - esetleg éppen a fürdőszobába mész ki meztelenül -, vagy állandóan meztelenkedsz előtte, de ő sosem teszi ezt.
Tíz éven át laktam kollégiumokban + a katonaság. Amikor sokan laktunk egy szobában (6-20 ember), akkor magamutogatósan nem meztelenkedtünk, de amikor csak ketten laktunk, akkor sosem takargattuk magunkat. Homokosság kizárt volt, egyikünk sem kísérelte meg, mert nem ilyen a beállítottságunk!
Én egyedül élek, mégsem meztelenkedek soha, zuhany után azonnal boxert veszek, lefekvéskor boxer után azonnal alvós gatyát Nem szeretném összekenni a lakást a pisimmel/kakimmal -szobatiszta vagyok, nem arról van szó, de elég egy szellentés, hogy olyan legyen az ember segge, ezzel nyilván mindenki tisztában van...
Szóval sose értettem én ezt a meztelenkedés dolgot, akár látja más, akár nem (mondjuk, engem zavarna, ha látnának/látnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!