Miért olyan ciki ha nincsenek az embernek barátai?
Ez nagyon szánalmasnak számít a korosztályomnál, a tizenéveseknél.Miert veszik ilyen komolyan? Én nem vagyok különösebben csendes,félénk se rossz külsejű és nem bántok senkit.Mégis képtelen vagyok normális barátságokat kialakítani.Már nem is akarok belefáradtam.
Mit gondoltok erről a témáról?
17 l
azért ciki, mert alapvetően társas lény az ember.
nyugi, az, hogy most nem találsz barátokat, nem jelenti azt, hogy sose fogsz. fiatal vagy még, amint új környezetbe kerülsz (egyetem, munkahely) új emberekkel leszel körülvéve, új lehetőségek nyílnak meg, biztosan találsz barátokat
Fontos, hogy az embereknek legyenek barátai, akikre számíthat a bajban, vagy ha bármi kell. persze kölcsönösen.
De a te korodban ezek csak felületes barátságok, nem tartanak örökké, főleg hogy mindenki még tovább tanul, dolgozik aztán családot alapít, elköltözik stb Még sokszor kicserélődnek körülötted az emberek.
Visszatekintve már értem hogy felesleges rástresszelni de amikor gimis voltam mégis ugyan így éreztem mint te.
Szerintem ahhoz van köze, hogy mindenki egy kicsit szeretne népszerű lenni és minél több barátod van ugye annál nagyobb a "sikered". De én inkább a minőségre megyek, nem a mennyiségre. Nem ciki, ha nincsenek barátaid, ha amúgy nem a rossz természeted miatt van így. Ha valaki emiatt cikiz, az pont olyan értelmetlen kis hülyegyerek hogy nem kell vele foglalkozni! 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!