Miért olyan ciki ha nincsenek az embernek barátai?
Ez nagyon szánalmasnak számít a korosztályomnál, a tizenéveseknél.Miert veszik ilyen komolyan? Én nem vagyok különösebben csendes,félénk se rossz külsejű és nem bántok senkit.Mégis képtelen vagyok normális barátságokat kialakítani.Már nem is akarok belefáradtam.
Mit gondoltok erről a témáról?
17 l
#19 vagyok.
Egyébként meg az a gáz, amit te gáznak tartasz! Ne adj mások véleményére. Ennyi erővel tanulj mit állat, mert gáz egyest szerezni. De viszont másoknál meg az a gáz, ha tanulsz, mint az állat, mert az hiszik hülye vagy. Na mit csinálsz?
Előttem már többen leírták,hogy milyen pozitív dolgokat jelent ha az embernek vannak igaz barátai,így azzal én nem fáradnék.
Nem értem,hogy mi az amit nem értesz azon,hogy ezzel azt közvetíted a többi ember számára,hogy valami nincs renden veled.
Mivel a többség számára a barátságok fontossága és az azzal járó pozitív értékek egy "alap dolognak" számítanak.
Így egy első randin,új emberekkel való ismerkedéskor,vagy egy állásinterjún ahol előjön a:
"és te mit szoktál csinálni a barátaiddal?"kérdés,akkor már az első benyomás negatív lehet az emberek számára rólad,mert ezzel azt sugallod feléjük,hogy zárkózott,magadnak való,esetleg deviáns vagy.
Még ha ez nem is így van,akkor is egy olyan ember benyomását kelted,akivel a többség nem szívesen akar időt tölteni.
Összefoglalva nagyjából ezért gáz,ha nincsenek barátaid.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!