Szerintetek az ciki vagy jo ha barát, lakotárs elött nem szégyellős valaki es mer, szokott teljesen meztelenul is lenni?
#vagyok, 40es pasi. Valaki kérdezte pivátban, de már válaszolni nem tudtam neki. Ezért írom ki.
Lepontozhat az átlagos tömegember, de szerintem semmi negatív nincs abban, amit írtam és ahogy érzek.
Tisztelt Kérdező!
Együtt élni, vagy... egymás mellett élni két különböző dolog.
Együttélés esetén mindig ki kell alakuljon az íratlan szabály, hogy ki mit, hogyan enged meg magának, s egyúttal társának.
Egymás mellett élés esetén (mint pl. koliban) tisztán megbeszélés, megegyezés kérdése. Ha ez rendben van és tisztázódott, akkor mindent lehet.
Szégyellni pedig semmit nem kéne. Hiszen az ember egyáltalán nem tehet arról, hogy kinek miből van kicsit több, nagyobb, kicsit kisebb, kevesebb, bármi...kicsit is takargatni, vagyis szégyellni valója.
Hogy mi is a szégyen? Kétezer-ötszáz éve azt mondta egy bölcs (Konfuciusz):
"Ha az állam dolgai rendben mennek, az embereknek jövedelme van...
Ha az állam dolgai nincsenek rendben, s embereknek nagy jövedelme van, EZ a szégyen."
Az ERŐ legyen Veled!
Egyáltalán nem ciki.
Szerintem az a ciki, ha az emberek egymás előtt takargatják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!