Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én látom végtelenül önző...

Csak én látom végtelenül önző embernek Suhajdát, gyerek mellett hogy csinálhatott ilyen veszélyes sportot?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy ha valaki gyereket szeretne, gyereket vállal, akkor ígyekszik haza a családjához és nem vállal olyan tevékenységet, sportot, hobbit srb., ami veszélyezteti az életét jobban mint egy átlagembernek, mert felelősséggel tartozom a családomért és gyerekemért, nincs semmi baj hogy valaki ilyen extrém sportot csinál és esetleg kockáztatja az életét, viszont azzal már szerintem probléma van hogy ha ezt gyerek mellett csinálja, én biztos hogy addig nem vállalnék gyereket ameddig valamilyen veszélyes extrém sportot végzek
2023. máj. 28. 00:13
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
50 -es, hát éppen ez az, hogy nem sok embernek sikerült még oxigén és serpa segítség nélkül felmenni.
2023. máj. 29. 11:29
 52/59 anonim ***** válasza:
84%

Az elhalálozási rátát,az életveszélyes kockázatokat tekintve ez a 8 ezer feletti okosság ,nem sport hanem lutri.

Ha szerencséd van túléled, ha nincs,akkor lehetsz te serpák királya, vagy a világ legedzettebb,legügyesebb,legkitartóbb hegymászója,bele fogsz dögleni!

Ettől kezdve meg nincs miről beszélni.

2023. máj. 29. 12:37
 53/59 anonim ***** válasza:
13%
Vicces, hogy egy noname hegymászó élete/halála jobban izgatja a magyarokat mint az ország sorsa:)
2023. máj. 29. 13:13
 54/59 anonim ***** válasza:
97%
Vicces hogy még ide is a politikát hozza valaki...
2023. máj. 29. 13:16
 55/59 anonim ***** válasza:
39%
Valljuk be! Legtöbbünk ilyen halálra vágyik.Ott vagyunk a nagy fekete semmibe egy hegyen a -30 ban,viharos szélben egyedül. Először a végtagjaink faggyanak le, majd amikor már mozdulni sem tudunk, az agyunkban felkészülni az elkerülhetetlenre. Aztán a kővé fagyott tetemünk közszemlén legyen a többi hegymászónak, hogy mi várhat rájuk. Majd egy szép napos reggelen, amikor a holttestünk kicsit kienged a fagyból, néhány éhes állat (vagy jeti),madár csipkedje a szemünket, falatozzon belőlünk. Pár évvel késöbb -amikor már csak a csontvázunk marad- egy fázós serpa tüzet rakjon a csontjainkból.
2023. máj. 29. 15:01
 56/59 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem mindenki önző, aki erre a világra gyereket hoz a földre, az is aki a gyerekéért él és nem vágyik nagyobb dolgokra az életben.
2023. máj. 29. 15:07
 57/59 anonim ***** válasza:
87%
Valahol önző. De az is önző, ha lesz gyereke valakinek és az lesz az elvárt hogy minden akörül forogjon. Senki nem szűnik meg önálló individuumnak lenni attól hogy lesz egy gyereke.
2023. máj. 29. 17:32
 58/59 anonim ***** válasza:
100%

57

Ja, de annyi dolog és lehetőség van, hogy a kiteljesedéshez lehet találni kevésbé veszélyes tevékenységet is. Mindennek megvan a maga ideje. Aki mászni akar, másszon, de akkor, amikor még nem tartozik senkiért felelősséggel. Ez olyan, mint az, hogy normális, felelősségteljes ember nem 70 éves korban vállal gyereket, amivel csökkenti az esélyt, hogy a gyerek 20. születésnapját is megérje.

2023. máj. 30. 01:47
 59/59 anonim ***** válasza:
75%

57#

Szval ha én nem megyek az Everestre mert van családom,akkor a gyerek körül forog az életem?

És nem vagyok önalló individum, mert nem ugrok le egy toronyból,vagy unalmas az életem mert nem ugrok bele egy nyúlós kötéllel egy szakadékba?

Hát elég érdekes ez az elmélet..

2023. máj. 30. 08:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!