Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én látom végtelenül önző...

Csak én látom végtelenül önző embernek Suhajdát, gyerek mellett hogy csinálhatott ilyen veszélyes sportot?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy ha valaki gyereket szeretne, gyereket vállal, akkor ígyekszik haza a családjához és nem vállal olyan tevékenységet, sportot, hobbit srb., ami veszélyezteti az életét jobban mint egy átlagembernek, mert felelősséggel tartozom a családomért és gyerekemért, nincs semmi baj hogy valaki ilyen extrém sportot csinál és esetleg kockáztatja az életét, viszont azzal már szerintem probléma van hogy ha ezt gyerek mellett csinálja, én biztos hogy addig nem vállalnék gyereket ameddig valamilyen veszélyes extrém sportot végzek
2023. máj. 28. 00:13
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
69%
A bohócokra halál vár,mint az eset is jól mutatja.
2023. máj. 28. 13:35
 32/59 anonim ***** válasza:
19%

#30 Nem írod alá a halálos ítéleted, hiszen felkészült emberként mész oda. Benne van, hogy ott maradsz, de nem törvényszerű. Nyilván fotelszakértőként mindig a fotelszakértőnek van igaza.

Olyan emberről beszélünk akinek ez volt az élete, több csúcsot megmászott már hasonló módon, mindig visszatért. Most nem. Ennyi a történet.

De mondom, úgyis a fotelszakértőnek van igaza.

2023. máj. 28. 13:36
 33/59 anonim ***** válasza:
78%
Ugorjuk a témát. Emberünkből jégnyalóka lett szó szerint.
2023. máj. 28. 13:38
 34/59 anonim ***** válasza:
73%
#33 felkészültként ment oda? Felkészült arra, hogy nem lesz a hegyen oxigén és megtanult napokig nem lélegezni? Te nagyon okos ember lehetsz…
2023. máj. 28. 13:41
 35/59 anonim ***** válasza:
84%
36# ne foglalkozz vele, ő is csak fotelszakért.
2023. máj. 28. 13:43
 36/59 anonim ***** válasza:
17%
Önző ember az tény, de már kezd kissé unalmas lenni a sztori. A másik hasonló fickó jutott az eszembe az a Rakonczay Gábor aki egyedül egy sup-on akarta átevezni az Atlanti-óceánt a Kanári-szigetekről indulva Dominika irányába. Végül éjszaka kellett kimenteni a viharos vízből, nem sokon múlt hogy meghaljon, az is ilyen önző, bár gyereke nincs, csak felesége. Ettől függetlenül mi a családdal tegnap este 8-kor gyújtottunk egy gyertyát Sziliért és kiálltunk az erkélyre tapsolni szolidaritásként.
2023. máj. 28. 13:47
 37/59 anonim ***** válasza:
92%

Ezt csak bemásolom ide egy cikkből :

Egy kanadai hegymászó halálával tizenkettőre emelkedett az idei tavaszi mászószezon halottainak száma a világ legmagasabb hegyén, a Mount Everesten, további öt embert, köztük Suhajda Szilárdot eltűntként tartanak számon – jelentette pénteken a The Himalayan nepáli hírportál.

Tehát ez azt jelenti , ezen a tavaszi mászószezonon ( mennyi idő lehet az, 2-3 hónap ? ) alatt 12-en meghaltak, plusz az 5 eltűnt személy akik szintén halottak lehetnek,vagyis összesen 17 ember vesztette életét.

Úgyhogy igenis, nagyon benne van a pakliban, hogy aki oda felmegy, többet élve nem jön le.

Ha bevállalálják ezt a kockázatot, veszélyeztetik a saját életüket, ezt csakis maguknak köszönhetik, így jártak.

Ez nem azt jelenti, hogy érzéketlen vagyok, engem is megrendített Suhajda története, de rajta kívül az elmúlt hetekben többen ott maradtak, csak róluk nem hallottunk, mert nem magyarok.

2023. máj. 28. 18:06
 38/59 anonim ***** válasza:
72%
Nem értem miért kell most a fél országnak önbíráskodnia egy extrém sportoló felett? Erőss Zsoltnál nem volt ekkora felháborodás, pünkösdi feszültséget ventilálnak a magyarok vagy mi? Rengeteg családos extrém sportoló kockáztatja nap mint nap az életét, tisztában vannak a hobbijukkal. Ő dolguk hogy mit kockáztatnak.
2023. máj. 28. 18:25
 39/59 anonim ***** válasza:
71%

Fejezzük már be a fotelek emlegetését. Értelmetlen személyeskedés, ahogy az is, hogy mi biztos nem élünk igazán, meg nem kezdünk semmit az életünkkel. Miért lenne így? Millió dolog adhat értelmet az ember életének, nem csak a hegymászás. Nekem ez, másnak meg más.

A másik, hogy itt nem hegymászási technikai kérdésekről van szó, hanem morális kérdésekről. Ehhez miért ne szólhatna hozzá bárki (ha elfogadható hangnemben, személyeskedés nélkül teszi)?

2023. máj. 28. 18:31
 40/59 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező, ezek szerint, ha valakinek gyereke van, akkor nem lehet pl tűzoltó vagy katona se?
2023. máj. 28. 20:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!