Csak én látom végtelenül önző embernek Suhajdát, gyerek mellett hogy csinálhatott ilyen veszélyes sportot?
Kapuzárási pánik volt ez a hegygyűjtögetős cucc, csak nála ez nem nagyobb autóvásárlást jelentett meg fiatalabb csajt, hanem nagyobb hegyet akart magának, mint korábban, hogy bizonyítsa igenis még képes rá.
Semmi gond a mászással, csak ne 40 felé legyen az ember, mert olyankor már esélyes pszichés betegség mellé. Olyan 30-35között, mikor még “józan” vagy, kellene leállni róla, mert utána téged is elkap a hév és meg akarod mutatni a világnak.
Tehát a nő a hibás a férje döntéseiért. Hogyne.
Egyetértek a kérdezővel: kisgyerekes szülő ne kockáztassa feleslegesen az életét. Van még elég hobbi a világon, amiből választhatott volna, főleg ennyi pénzzel a zsebében (a hegymászás rohadt drága).
Napok óta megy a neten a fröcsögés, bőven megtalálhatod a hasonszőrűeket a face-en meg egyéb helyeken, akik bólogatni fognak a bölcselkedésre.
A felesége is hegymászó, tudták mibe vágnak bele. Igen, én sem tenném kockára a tikszaros életem, de gyerek nélkül sem tenném. Viszont abban tök megértem a csávót, hogy a saját álmait is kergeti. Én is ezt teszem. A gyerek egy ideiglenes projekt, addig takarékon vagyok amíg nagyon picik, de nem fogok minden feldobni azért, hogy 10-15 év gyerekezés után max a remény maradjon hogy rám nyitja az ajtót néha.
"És akiknek se munkája se lakása se végzettsége és bevállal 9-10 gyereket az nem felelőtlen? "
De. Miért, mondta valaki hogy nem az? Akkor meg?
1. Értelmetlen egy halottat hibáztatni vagy elmondani, mit kellett volna csinálnia. Mi lesz a következménye? Mi változik meg? Mert itt nem arról van szó, hogy súlyos sérüléssel kórházban van és majd ha kiengedik megváltoztatja az életét az Internet népének a felháborodásának a hatására.
2. Van aki szerette őt és vigasztaló szavakat akar, nem pocskondiázást, mert gyászol. Jó, az érthető, ha valakinek megvan erről a véleménye, de nem kötelező mindig mindenhol ezt közzé tenni, elég a gyászoló tudta nélkül 1-2 barátnak, rokonoknak. Elég szomorú, ha az ismerőseid gyászjelentései alá helyesnek tartod beírni hogy részvéted de mondjuk bagózhatott volna kevesebbet.
3. Az ilyen esetekből nem azért tanulunk, mert x meg y jól kiosztott egy elhunytat a neten a kényelmes foteljából, hanem, mert mi önmagunk képesek vagyunk levonni a tanultságot, elgondolkozniuk a történeken. Ha valakit ez után az eset után is menni akar hegyet mászni gyerekes apaként, azt, hidd el, nem egy anonim fórumon vagy a Facebookon vagy más helyeken fröcsögő felhasználó fogja észhez téríteni. Ő nem úgy nézi a dolgokat, ahogy te vagy mások akik szerint egy apának nem kéne ilyeneket csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!