Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Csak én látom végtelenül önző...

Csak én látom végtelenül önző embernek Suhajdát, gyerek mellett hogy csinálhatott ilyen veszélyes sportot?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy ha valaki gyereket szeretne, gyereket vállal, akkor ígyekszik haza a családjához és nem vállal olyan tevékenységet, sportot, hobbit srb., ami veszélyezteti az életét jobban mint egy átlagembernek, mert felelősséggel tartozom a családomért és gyerekemért, nincs semmi baj hogy valaki ilyen extrém sportot csinál és esetleg kockáztatja az életét, viszont azzal már szerintem probléma van hogy ha ezt gyerek mellett csinálja, én biztos hogy addig nem vállalnék gyereket ameddig valamilyen veszélyes extrém sportot végzek
2023. máj. 28. 00:13
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
25%

Kapuzárási pánik volt ez a hegygyűjtögetős cucc, csak nála ez nem nagyobb autóvásárlást jelentett meg fiatalabb csajt, hanem nagyobb hegyet akart magának, mint korábban, hogy bizonyítsa igenis még képes rá.

Semmi gond a mászással, csak ne 40 felé legyen az ember, mert olyankor már esélyes pszichés betegség mellé. Olyan 30-35között, mikor még “józan” vagy, kellene leállni róla, mert utána téged is elkap a hév és meg akarod mutatni a világnak.

2023. máj. 28. 05:16
 12/59 anonim válasza:
72%

Tehát a nő a hibás a férje döntéseiért. Hogyne.

Egyetértek a kérdezővel: kisgyerekes szülő ne kockáztassa feleslegesen az életét. Van még elég hobbi a világon, amiből választhatott volna, főleg ennyi pénzzel a zsebében (a hegymászás rohadt drága).

2023. máj. 28. 05:54
 13/59 anonim ***** válasza:
86%
Nem ő az első és nem is az utolsó, aki így döntött.
2023. máj. 28. 06:43
 14/59 anonim válasza:
46%

Napok óta megy a neten a fröcsögés, bőven megtalálhatod a hasonszőrűeket a face-en meg egyéb helyeken, akik bólogatni fognak a bölcselkedésre.

A felesége is hegymászó, tudták mibe vágnak bele. Igen, én sem tenném kockára a tikszaros életem, de gyerek nélkül sem tenném. Viszont abban tök megértem a csávót, hogy a saját álmait is kergeti. Én is ezt teszem. A gyerek egy ideiglenes projekt, addig takarékon vagyok amíg nagyon picik, de nem fogok minden feldobni azért, hogy 10-15 év gyerekezés után max a remény maradjon hogy rám nyitja az ajtót néha.

2023. máj. 28. 06:51
 15/59 anonim ***** válasza:
34%
Valaki meg nap mint nap autóba/motorra ül.. az is ugyanolyan veszélyes sport, mert bármikor történhet bármi..
2023. máj. 28. 06:57
 16/59 anonim válasza:
4%
Remélem azért kap egy jókora bírságot a családja azért amit ez a gyõkér suhajda le művelt. Már most elkezdheti keresni az ügyvédet a család. Rohadt idiota
2023. máj. 28. 07:18
 17/59 anonim ***** válasza:
94%

"És akiknek se munkája se lakása se végzettsége és bevállal 9-10 gyereket az nem felelőtlen? "

De. Miért, mondta valaki hogy nem az? Akkor meg?

2023. máj. 28. 07:30
 18/59 anonim ***** válasza:
85%

1. Értelmetlen egy halottat hibáztatni vagy elmondani, mit kellett volna csinálnia. Mi lesz a következménye? Mi változik meg? Mert itt nem arról van szó, hogy súlyos sérüléssel kórházban van és majd ha kiengedik megváltoztatja az életét az Internet népének a felháborodásának a hatására.

2. Van aki szerette őt és vigasztaló szavakat akar, nem pocskondiázást, mert gyászol. Jó, az érthető, ha valakinek megvan erről a véleménye, de nem kötelező mindig mindenhol ezt közzé tenni, elég a gyászoló tudta nélkül 1-2 barátnak, rokonoknak. Elég szomorú, ha az ismerőseid gyászjelentései alá helyesnek tartod beírni hogy részvéted de mondjuk bagózhatott volna kevesebbet.

3. Az ilyen esetekből nem azért tanulunk, mert x meg y jól kiosztott egy elhunytat a neten a kényelmes foteljából, hanem, mert mi önmagunk képesek vagyunk levonni a tanultságot, elgondolkozniuk a történeken. Ha valakit ez után az eset után is menni akar hegyet mászni gyerekes apaként, azt, hidd el, nem egy anonim fórumon vagy a Facebookon vagy más helyeken fröcsögő felhasználó fogja észhez téríteni. Ő nem úgy nézi a dolgokat, ahogy te vagy mások akik szerint egy apának nem kéne ilyeneket csinálnia.

2023. máj. 28. 08:58
 19/59 anonim ***** válasza:
86%
18, én már tettem le olyan dologról, amit akartam, mert olvastam valamit, és leesett, hogy jé, velem is ez van! Igaz tizenévesen, de akkor is. Ki tudja ki mikor ér el erre a szintre..
2023. máj. 28. 09:41
 20/59 A kérdező kommentje:
15. Azért egy kicsit más kategória veszélyesség tekintetében... nézzük meg 100 autósbol egy év alatt hány hal meg és 100 nyolcezer méteres hegymászóból hány hal meg... érdemes megnézni a videót YouTubeon hullahegyek vannak a nyolcezres hegycsúcsainál
2023. máj. 28. 09:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!