Szülők szerintetek nem felelőtlenség Suhajda Szilárd extrém hegymászó a szenvedélye miatt félárván marad a gyereke sajnos ez neki semmit nem számit?
De, az!
Aki szerint nem az, annak nincs családja, vagy nem érzi át, hogy milyen elvesziteni egy családtagot...
Sajnálom azt, aki a te férjed vagy feleséged lesz.
Miért akarsz a családi életből börtönt csinálni? Ha neki ez a hobbija, akkor nem gondolod, hogy semmi jogod megfosztani tőle?
A kapcsolatokban te valami nárcisztikus zsaroló lehetsz. Phfejj.
De, onnantól hogy van egy gyermeke valakinek, akiért felelősségel tartozik, felelőtlenség és ostobaság ilyen magasan rizikós dolgokba belevágni. Pont azért, mert nem csak a saját életed teszed tönkre adott esetben, hanem azokét is, akikért felelősséggel tartoznál.
És igen, értem én azt is, hogy de hát ez a szenvedélye. Viszont kérdés, többet ér-e az a szenvedély az ember saját gyerekénél?
Van a mondás hogy: “Aki hülye….”
Darwin díjas cselekedet egyedül oxigénpalack nélkül nekiindulni a Mount Everestnek. Ezt kb. ahhoz a Rakonczai Gábor fickóhoz hasonlítanám aki egyedül próbálta egy sup-pal átevezni az Atlanti-Óceánt a Kanári-szigetekről Amerika partjáig. Nem is sikerült neki, de legalàbb ő túlélte hogy kimentették.
Utolsó, azért ne hasonlítsunk már katonákat egy közel 9000 méteres hegyhez. Egyébként én megtudom érteni ezt a fajta fanatizmust ami a hegyekben van. De azt nem, hogy mégis mi az “élvezet” -40 fokban, jégverésben, hóban kb életképtelenül menetelni, tudva, hogy a halál bármikor eljöhet.
Gyönyörű felesége, kisfia volt. Nem jobb lett volna velük túrázni? Tanítani másokat? Felnevelni a gyerekét? Egy ponton a legelfogadóbb ember sem érti, legalább a gyerekéért miért nem hagyta abba. Annak a gyereknek apára lett volna szüksége és kétlem hogy ezt a gyereket a hőstette (ami nem az) érdekelni fogja. Vagy neki ki magyarázza el hogy a hegy fontosabb volt mint ő?
Mert igenis, a gyereke szeretete helyett a hegyet választotta….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!