Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyikük a szimpatikusabb...

Melyikük a szimpatikusabb első ránézésre?

Figyelt kérdés

Két párban fogok linkelni négy embert és akkor az alapján kéne kiválasztani a két páros közül melyikük a szimpatikusabb. Illetve hogy miért? Leírom a nevüket, hogy, ha több kép és videó is kéne (úgy már pontosabb képet kapunk) rájuk lehessen keresni.

1.

Валерий Карпин (Valeri Karpin)

[link]

Vitor Baia

[link]

2.

Johan Mjallby

[link]

Alessandro Nesta

[link]

2023. máj. 5. 09:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak mert egy leírta, aztán követte a többi is
2023. máj. 5. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
El sem lehet képzelni, hogy több embernek hasonló véleménye van valamiről??
2023. máj. 5. 23:14
 13/17 K.O. ***** válasza:
nehez dolog az elso ranezesre itelkezes, de azt mar megfigyeltem, hogy akinek szep a mosolya, az jo lelku, es nem csak megjatssza hogy az, mint a legtobb ember, hanem tleg az.. ez alapjan nesta-t mondanam
2023. jún. 7. 21:56
 14/17 A kérdező kommentje:
És a többiek?
2023. jún. 7. 22:45
 15/17 K.O. ***** válasza:
nagy baj veluk se hiszem hogy lenne, arrol mar tudnank:D bar nem vagyok kepben a focistakkal, nemhogy ilyen regebbi focistakkal, de mondom, egyetlen kepbol nagyon nehez itelni, meg sztem elonytelen kepeket tettel ide, egy video mar mas, ott azert tobb minden atjon egy ember szemelyisegebol, de nem annyi, mint szemtol szemben, tehat igy ezek a kepek alapjan kulonosebben egyik se szimpi, de ha valasztani kell, marpedig most azt kell, akkor nesta
2023. jún. 7. 23:15
 16/17 K.O. ***** válasza:
(tudom hogy azert irtad le a nevuket hogy rakeressunk, videora stb-re, de sztem senki nem fog:D)
2023. jún. 7. 23:17
 17/17 K.O. ***** válasza:
ja bocsi az elsobol baia-t mondanam, de az se kulonosebben szimpi
2023. jún. 7. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!